Comentarii (11)

cry_67  •  04 Iulie 2019, 20:38

Hagi are dreptate! Pentru asta se numeste LIGA CAMPIONILOR!!! Nu Liga prieteniei!!! Campioanele trebuie sa joace intre ele! Bravo Hagi!!!! SUCCESS !!!!

danny_l  •  05 Iulie 2019, 11:33

Încet încet ne scoate ăștia de la UEFA, dacă ești echipă bună te califici,dacă nu, pa și la revedere, ce mizerii Tip UEFA

88gore88  •  05 Iulie 2019, 10:34

Asta este doar un avantaj financiar.Pe plan intern nu le va mai motiva nimic deoarece la startul competiției (campionatul intern) aceste echipe vor avea deja obiectivul îndeplinit.Ele își pot vinde o buna parte din jucători,în special cei cu salarii mari și oferte atractive. Personal cred că această regulă va ajuta tot echipele de top,care vor "dezmembra" mult mai ușor o echipa apărută din senin care le dau planurile peste cap.Ajax,daca își păstrează jucătorii din sezonul trecut și mai transfera inca 2-3 jucători poate deveni o nuca extrem de tare.Deja granzii simt morcovul după peripețiile din sezonul trecut când Real Madrid,Juventus s-au dat cu capul de zid pe teren propriu exact cu aceasta "micuta și neajutorată" echipa pe care UEFA vrea sa o ajute... Ajax domina competiția internă de ani buni și personal nu cred că poate termina mai jos de locul 3 încât să beneficieze de ajutorul UEFA.

Stoica Relu  •  04 Iulie 2019, 23:50

O sa fie o nebunie interminabila,cu foarte multe meciuri pentru cele care promoveaza si mai ales pentru cea care va castiga.Daca e o echipa dintr un campionat de 38 etape plus cupa,plus UCL cred ca acea echipa o sa joace aproape 100 meciuri pe sezon.O nebunie de dragul profitului,Sportul nu mai conteaza,sanatatea jucatorilor nici atat.Mi e scarba de ce a ajusn sportul asta.Au pus mana pe el niste samsari si nu stiu cum sa l mai stoarca pentru bani.

univ_craiova1  •  04 Iulie 2019, 22:53

Aiurea rau chestia asta... Cum sa protejezi.. O mizerie... Adică sa câștige bani gratis din ucl echipele menționate.... Nu mi se pare normal. Semifinalistele ok sa meargă direct în ucl iar restul la munca

dinamo_fan  •  04 Iulie 2019, 21:43

faceti naiba liga doar din 5 campionate si cu asta basta. ce o mai gadilati atat ca de fapt asta vreti toti. sa intre acolo pana la locul 10 din Anglia si Spania.

dragos_chiva  •  04 Iulie 2019, 21:04

Nebunia este în plină desfășurare iar oficialii UEFA nu fac nimic decât să o ridice cu încă un nivel de câte ori deschid gura. Au ajuns echipe clasate pe locurile 2-4 din campionat să evolueze în Cupa Campionilor și să o și câștige (Real Madrid, Liverpool etc.) și *** ăstora nu le merge mintea decât cum să deformeze competiția și mai mult. De data asta vor să garanteze locurile în grupe echipelor cu bune rezultate în acest an pentru competiția de anul viitor. Nu are nicio importanță că aceste echipe nu se vor clasa anul viitor suficient de sus ca să poată evolua în grupele respectivei competiții. UEFA este decisă "să dea" și în astfel de situații vă rog să nu-i stați în cale. Niciun împărțitor de premii aflat la vârful piramidei într-un domeniu oarecare nu dă ceva de la el ci -ați ghicit- de la alții. De la cine? Păi de exemplu de la echipele românești care luptă și câștigă campionatul în țara lor dar care este posibil să nu aibă acces în grupe decât după căteva tururi preliminare bune și asta dacă au noroc și trec de ele. Dumneavoastră nu sesizați că suntem pe zi ce trece forțați să luăm parte la un spectacol din ce în ce mai dezgustător?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unu_de_pe_net  •  04 Iulie 2019, 20:49

Daaaaa, cum sa nu? Echipe ca Ajax, Monaco sau Leicester ajung atat de rar in liga campionilor incat merita protejate. IMI VINE SA VOMIT!

merace  •  04 Iulie 2019, 20:44

Totusi, cu 224 de meciuri in grupe, fata de 96, se cam banalizeaza ideea de grupa si se poate produce o plictiseala pe bani mari...

merace  •  04 Iulie 2019, 20:40
Postat de adi2008 pe 04 Iulie 2019, 20:28

Ce ***... La 8 echipe in grupa echipele au catei 14 meciuri de jucat.

Asta e ideea comerciala: meciurile din grupe se vand mult mai bine la televiziuni si peste tot! Daca sunt mai multe, e cu profit! Pana se termina banii, desigur! :)

  • 1
  • 2

Comentează