INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LINCOLN - CFR CLUJ

CFR, distrusă la pauză: „Parcă vor să-l lucreze pe Șumudică! Foarte slabi!”

Lincoln Red Imps - CFR Cluj. La pauză, campioana din Gibraltar o conduce pe CFR, 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor.
Lincoln Red Imps - CFR Cluj. La pauză, campioana din Gibraltar o conduce pe CFR, 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 20:00 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 21:24

Lincoln Red Imps - CFR Cluj 1-2. La pauză, campioana din Gibraltar o conduce pe CFR, 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor.

Prezenți în studio-ul „Fotbal Club” (Digi Sport 1), Ionel Dănciulescu și Helmuth Duckadam au criticat dur jocul „feroviarilor”.

CFR Cluj, criticată după prima repriză din Gibraltar

M-a surprins foarte plăcut această echipă din Gibraltar. CFR, foarte slabă în prima repriză! Să vedem cum va juca în partea a doua, mă aștept la vreo două schimbări. CFR arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul. Efectiv, nu văd nicio dorință! Deac, Păun... nu văd niciun interes
Helmuth Duckadam

Din nou probleme în axul central. Din nou nesincronizare între fundașii centrali. Desigur, e vorba despre întreg sistemul defensiv. Sunt probleme acolo
Ionel Dănciulescu

Rezultat final: Lincoln Red Imps - CFR Cluj 1-2.

CFR, distrusă la pauză: „Parcă vor să-l lucreze pe Șumudică! Foarte slabi!”
*Statisticile meciului, via sofascore.ro

*Statisticile meciului, via sofascore.ro

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Campioana României a evitat astfel echipe mai puternice, precum Dinamo Zagreb și Olympiacos.

  • Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august. În cazul egalității la finalul celor două meciuri, se va trece la prelungiri și, dacă va fi necesar, la loviturile de departajare.

CFR Cluj, la un pas de grupele Conference League

Dacă CFR Cluj va ajunge în turul 3 și va pierde în fața viitoarei adversare, atunci va intra în play-off-ul pentru Europa League. Dacă pierde și acolo, merge în grupele Conference League.

În schimb, dacă CFR va trece de tururile 2 și 3 ale Ligii, va avea asigurată calificarea în grupele Europa League.

Așadar, prin calificarea în turul 3 preliminar al Ligii, vișiniii își asigură prezența în grupele unei competiții europene.

Lincoln - CFR Cluj, la TV: Look Sport+ și Digi Sport 1 au cumpărat meciul în ultima clipă

Drepturile de transmitere pentru Lincoln - CFR Cluj au fost în aer până în ziua meciului. Televiziunile din România s-au lovit de o problemă aparte. Cu o zi înaintea partidei, nimeni din Gibraltar nu asigura producția partidei!

Look Sport+ și Digi Sport 1 au anunțat în ziua meciului, ora 18:00, că transmit partida tur din Gibralar.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Ilie Dumitrescu, după ultima mutare din Liga 1: „E o demonstrație de forță!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  21 Iulie 2021, 03:50

Nu iubesc nici CheFeRe-ul, nici pe Bibilica. Dar asta-i problema mea. Problema lor este ca inca nu se inteleg. CheFeRe-ul este o echipa cu jucatori maturi, care in ultimii 4 ani a avut un stil care le-a garantat succesul si la care jucatorii s-su pliat foarte bine. Vine acuma Bibilica si schimba calismera, vrea ca echipa sa joace altfel, sa faca spectacol, chiar daca nu castiga. Ii da afara pe Vinicius care i-a facut campioni si pe Rondon care i-a tinut in priza si-l aduce, cireasa pe tort, pe Alibec ca sa faca echipa dupa mofturile sale. Sigur ca unora situatia nu le convine, mai ales celor mai vechi, care se simt amenintati precum Vinicius si Rondon.

ciollo
ciollo  •  20 Iulie 2021, 22:44

Cand CFR elimina Celtic si Renne sau invingea Man. U, Roma si Lazio totul era firesc. Acum, daca se intampla ca CFR sa aiba unele sincope (totusi, obtinand calificarea) cu niste echipe precum era CFR cotata atunci cand a invins echipele mentionate mai sus, deja este o mare tragedie. Asta ca sa vedeti cat de echidistanti sunteti... dar poate moderati si acest comntariu.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iulie 2021, 22:19

Au jucat 1 pauza - 2 la final la pariuri ! Is suparati ca vine Albec ..ce mai si au zis ca ei nu mai dau la poarta.....il lasa pe Alibec ... ...pana la spartul sticlelor ! :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close