FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Încă o plecare de la CFR » Jucătorul a semnat deja cu noua echipă

CFR se desparte de portarul Ionuț Rus
Foto:GSP +4   FOTO
CFR se desparte de portarul Ionuț Rus Foto:GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 12:32 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 13:01

CFR s-a despărțit de un alt jucător. După plecarea lui Mario Rondon, în urma unui conflict cu antrenorul Marius Șumudică, a venit rândul tânărului Ionuţ Rus (21 de ani) să părăsească formația campioană.

După ce Denis Alibec s-a alăturat lotului lui Marius Șumudică, formația din „Gruia” se desparte de portarul Ionuț Rus, care era a treia variantă după Giedrius Arlauskis şi Cristi Bălgrădean. Acesta a fost împrumutat, până la finalul sezonului, la Ripensia Timişoara, anunță Telekom.

Astfel, Ionuţ Rus a revenit în oraşul natal şi, totodată, în locul în care s-a dezvoltat ca fotbalist. Crescut la LPS Banatul, portarul a semnat cu Lazio în 2016, însă, după doar trei ani, a revenit în România din postura de jucător liber de contract. În ultimele sezoane, campioana României l-a împrumutat pe Ionuţ Rus la Luceafărul Oradea, la Turris şi la Hermannstadt.

Încă o plecare de la CFR » Jucătorul a semnat deja cu noua echipă
Poză de la prezentarea oficială la Ripensia

Șumudică, criticat pentru jocul lui CFR Cluj

A fost nevoie de cinci meciuri oficiale pentru ca noul antrenor al CFR-ului să fie luat în colimator de fanii campioanei. Marius Șumudică l-a înlocuit pe Edi Iordănescu în această vară, însă nu toți suporterii din Gruia sunt pe deplin satisăfăcuți de cum arată jocul echipei.

Imediat după meciul cu Lincoln Red Imps, suporterii CFR-ului n-au ezitat să-și manifeste nemulțumirea față de Marius Șumudică și prestația favoriților. Pe pagina oficială de Facebook a ardelenilor, fanii au dezbătut pe larg situația la zi a clubului. Mai jos sunt câteva dintre comentariile critice la adresa jocului prestat de „feroviari”.

  • „Vai de steaua noastră. Asta e echipă? Păi șterg ăștia cu noi pe jos”.
  • „Gibraltar …. Noroc ca n-am picat cu vreunii din Malta sau Luxemburg, că era rău de tot”.
  • „Pe Șumudică nu îl prinde paltonul”.
  • „Repet, Sumudica a distrus jocul echipei, trebuie dat afara urgent.”
  • Daca jucam asa incontinuare adio campionat ,adio grupe. Nu poti sa castigi la Lincoln cu 2 goluri oferite cadou de adversar . Bouhenna momentan nu face mai nimic , Deac nu mai are suflu , Costache e mult sub Petrila ca tehnica. Daca trecem de Lincoln si jucam cu Young Boys doar o minune ne face sa ii eliminam”. 
  • Cel mai urat meci pe care l-am vazut vreodata, bine ca s-a terminat cu victorie.
  • „Sumudica a dovedit ca are bibilica! Ce nu are el este educatie si implicit bun simt! Sa iei 4 goluri identice si sa intelegi ce probleme sunt!Am trecut pe langa o mare umilinta!”

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Primul tun dat de Șumudică » CFR, la un pas de a-și completa bugetul

Șumudică, ironizat după Lincoln - CFR Cluj: „A spart sticle în vestiar, dar i-a speriat mai mult pe adversari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează