INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN MUNCHEN

Barcelona - Bayern. Lionel Messi a băgat spaima în bavarezi: „Nu trebuie să faci asta în fața lui”

Lionel Messi a băgat spaima în bavarezi. foto: Guliver/Getty Images
Lionel Messi a băgat spaima în bavarezi. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 20:43 / Actualizat vineri, 14 august 2020 21:10

Barcelona și Bayern Munchen se întâlnesc azi, de la ora 22:00, la Lisabona, într-o partidă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Thomas Muller (30 de ani), atacantul celor de la Bayern Munchen, a oferit câteva declarații interesante înaintea acestui meci, care scot cel mai bine în evidență teama pe care Lionel Messi, starul Barcelonei, le-o produce adversarelor sale. Neamțul a explicat cum ar trebui să-l neutralizeze echipa sa pe argentinian. 

Principalul lucru pe care vreau să-l spun e că Messi e în formă, iar în fața unui jucător precum este el nu te poți apăra cu doar un jucător. Din experiența mea, trebuie să te aperi în fața lui ca o echipă (n.r - nu individual).

Dacă trece de un jucător, cel de-al doilea îl poate opri. Dacă nici el nu reușește asta, cel de-al treilea poarte să o facă, iar între timp primul și cel de-al doilea se repliază și își recapătă pozițiile inițiale. Dar nu te poți apăra în fața lui doar cu un singur jucător. Trebuie să fim agresivi în dueluri. 

Dacă ați văzut ultimele noastre meciuri, veți observa că mereu ne-am apărat bine. Totuși, nu e vorba doar despre Messi, ci despre întreaga echipă a Barcelonei”, a declarat Thomas Muller, legenda lui Bayern Munchen, potrivit Marca.

VIDEO Cum îl oprești pe Messi? Răzvan Raț are raspunsul

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

Lothar Matthäus, declarație arogantă înainte de șocul din Champions League: „Bayern ar trebui să greșească mult ca să piardă cu această Barcelona”

Lewandowski, anul carierei, atacă Liga: „E cel mai bun jucător al lumii, nu doar cel mai bun atacant”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close