INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - NAPOLI

LIVERPOOL - NAPOLI // Cum vrea Ancelotti s-o surprindă din nou pe Liverpool, pe Anfield Road

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 13:16

LIVERPOOL - NAPOLI // Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli, pregătește o ”plasă” specială pentru Mohamed Salah, cu Mario Rui, Koulibaly și Allan. Iar Klopp mizează pe Anfield: "Va fi greu să învingem, dar putem reuși cu ajutorul publicului nostru"

  • Liverpool - Napoli se joacă marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2, TV Telekom Sport 1 și Look Sport!

Finala de marți pentru un loc în "optimile" Ligii se joacă pe Anfield Road. Liverpool vrea revanșa după 0-1 în turul de la Napoli (0-1), unde n-a tras niciun șut pe poarta lui Ospina. Singurul meci din cele 177 cu Klopp pe bancă!

Scenariu pe care Ancelotti l-ar visa repetat: "Nu vom parca autocarul în poartă. Va fi fundamental să avem o atitudine ofensivă, să fim liniștiți, motivați, concentrați. Mai sper că Salah a epuizat golurile o dată cu hattrickul cu Bournemouth. Anfield e cel mai frumos stadion, atmosfera e unică, după cea de pe San Paolo".

8 jocuri fără gol primit

Gazzetta dello Sport a aflat ce-i pregătește Carlo managerului neamț. O plasă de păianjen specială care să-l anihileze pe atacantul egiptean, cu Mario Rui ajutat de Koulibaly și Allan, brazilianul lângă care Neymar nu a mișcat la Paris și cel mai eficient recuperator din Serie A.

Napoli se bazează pe defensiva neînvinsă în 8 din 20 de partide din acest sezon, dintre care 2 în Ligă, și pe avantajul că are două variante din trei de calificare. Klopp mizează însă pe atuul Anfield: "Va fi greu să învingem, dar putem reuși cu ajutorul publicului nostru".

"Am amintiri frumoase din Anglia, am cucerit titlul cu Chelsea și apoi, gândindu-mă la Liverpool, rememorez finala Ligii din 2007. Napoli trebuie să-și facă jocul, fără a se gândi doar la apărare"
Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

Vezi și: OFICIAL: UEFA a aprobat utilizarea VAR în Champions League mai devreme decât era planificat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează