INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - PSG 3-2

LIVERPOOL - PSG 3-2 // Necruțător! Un campion mondial l-a atacat pe Neymar după primul meci din Ligă: "Și-a bătut joc de lume"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 16:46

PSG a fost învinsă de Liverpool, 2-3, în grupele UEFA Champions League, grație unui gol marcat de Roberto Firmino în ultimele minute.

Elevii lui Thomas Tuchel au avut un joc dezamăgitor, iar cel mai criticat fotbalist a fost Neymar. Atacantul brazilian de 25 de ani a fost atacat dur de francezul Christophe Dugarry, campion mondial cu Franța în 1998 și european în 2000.

"Meciul făcut de Neymar a fost scandalos. Îți irita ochii când vedeai ce face. Și-a bătut joc de lume", a declarat Dugarry pentru RMC Sport, potrivit Mundo Deportivo.

Vezi și: VIDEO Driblingul serii în Champions League! Mane l-a ridiculizat pe Neymar cu o fază de PlayStation

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Septembrie 2018, 18:14
Postat de dinamo_fan pe 19 Septembrie 2018, 17:22

si mai sunt unii care il comparau pe Neymar cu Ronaldo sau Messi. niciodata !

Mai mult: unii spuneau că faptul că e în echipă cu Messi îi blochează ascensiunea către "Balonul de aur"! Ei, acum e la o echipă despovărată de "tiran", unde poate să-și etaleze valoarea! Și vedem ce valoare etalează! Caraghiosul! :))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Septembrie 2018, 17:22

si mai sunt unii care il comparau pe Neymar cu Ronaldo sau Messi. niciodata !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează