INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR - PSG 0-3

Lucescu a depus armele, ”ne batem pentru locul 3”, omologul Laurent Blanc îl încurajează: ”Cel mai puternic adversar”

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 00:00

Tehnicianul francez pretinde că n-a întîlnit o echipă mai redutabilă în acest sezon și admite că în repriza secundă ”ucrainenii au fost mai buni”

În debut acel 0-4 cu Real Madrid, la care arbitrii au pus și ei umărul, urmat miercuri de un alt eșec la scor: 0-3 cu Paris SG. Acasă. Șahtiorul pare condamnat în grupa A, iar Mircea Lucescu s-a resemnat deja: "Ne batem pentru locul 3, cu Malmo. Chiar și jucînd un fotbal de calitate, nu ne putem măsura cu Real și cu Parisul. Astea sînt echipe create să evolueze în Champions League. Au jucători de top, experimentați, în timp ce eu am la mijloc niște puști cu vîrste între 19 și 23 de ani".

Omologul Laurent Blanc nu-i împărtășește însă pesimismul. Tehnicianul francez e convins că, la Lvov, parizienii au avut în față "cel mai puternic adversar pe care l-am întîlnit în acest sezon. Șahtior a confirmat toate lucrurile bune pe care le știam despre ea. Nu mai vorbesc de cifre. Ucrainenii ne-au fost egali la posesie și au tras la poartă mai mult decît noi. În repriza secundă au fost mai buni". Marea problemă a lui Lucescu: golul! Cel care face diferența.

18 şuturiau expediat "minerii" spre poarta lui Trapp: 3 cadrate, nici un gol. Francezii: 9 șuturi, 4 cadrate, 3 goluri

51%a avut posesie Șahtiorul lui Mircea Lucescu în meciul cu Paris SG

"Am făcut o repriză secundă bună, păcat că băieții s-au precipitat la finalizare. Dar, nu uitați, sîntem o echipă în reconstrucție, cu jucători tineri"
Mircea Lucescu, antrenor Șahtior

"Șahtior a fost un adversar dificil. E o echipă obișnuită să joace împotriva granzilor, are jucători buni și un antrenor mare"
David Luiz, fundaș PSG, în L'Equipe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează