INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - MALMO 4-0

Lucescu l-a atacat pe Hațegan, dar antrenorul lui Malmo i-a luat apărarea: "N-a influențat scorul"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 11:52

Antrenorul lui Malmo, Age Hareide, îi ia apărarea lui Ovidiu Hațegan și susține că rezultatul meciului cu Șahtior, scor 0-4, este unul dezamăgitor, subliniind că brigada de arbitri nu a influențat meciul.

"Nu cred că arbitrii au influențat scorul. Desigur, a fost multă luptă și au fost multe cartonașe, dar este normal, a fost un meci destul de dur. Rezultatul este dezamăgitor, dar Șahtior este o echipă bună și a jucat și la Malmo la un nivel ridicat", a declarat Hareide.

Echipa lui Mircea Lucescu, a obținut prima victorie în actuala ediție a fazei grupelor Ligii Campionilor, scor 4-0 cu Malmo. Golurile au fost marcate de Gladki '29, Srna '48 (penalti), Eduardo '55 și Alex Teixeira '73.

Citește aici ce a zis Lucescu după meciul cu Malmo despre prestația lui Hațegan!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  04 Noiembrie 2015, 19:58

mai lasati-ma cu lucescu,asta nu este meci sa nu fie supARAT PE ARBITRI.,OMUL ESTE NEBUN EL ACUZA SI CAND CASTIGA .CRED CA E DE SPITALUL9

agiler
agiler  •  04 Noiembrie 2015, 13:41

Ce tupeu are si mirciulica se supara ca are doi jucatori suspendati pentru meciul urmator.Pai trebuiau sa isi vada de treaba pe teren ca sa nu ia cartonas mirciulica ceea ce nu a fost cazul.Dar cand hategan ti-a facut cadou un penalty nu te-a mai deranjat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează