INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B / TOTTENHAM - INTER 1-0

Luciano Spalletti, jignit de tatăl lui Lautaro Martinez! Atacantul a fost lăsat pe bancă în meciul cu Tottenham

Lautaro Martinez
(foto: Guliver/Getty Images)
Lautaro Martinez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 12:52

Lautaro Martinez (21 de ani) a fost doar rezervă la meciul pierdut de Inter în Champions League, cu Tottenham, 0-1, iar situația l-a nemulțumit profund pe tatăl jucătorului care și-a exprimat dur opinia pe twitter.

tweet.lautaro k6wh u310826806195cxc 620x349gazzetta web articolo

"Ești un căcăcios! Continuă așa și norocul tău se va termina" a fost mesajul postat de Martinez senior.

Tweet-ul a fost șters după nici o jumătate de oră, când deja a era prea târziu pentru că mesajul stârnise enorm de multe reacții și a fost repostat de unii utilizatori pe site-urile de socializare.

Tatăl fotbalistului de la Inter se aștepta ca Lautaro să fie titular după ce acesta a marcat un gol extraordinar în meciul din campionat cu Frosinone, scor 3-0.

6 meciuria bifat Lautaro Martinez în acest sezon în Serie A

Tottenham a reuşit să se impună pe teren propriu în faţa lui Internazionale Milano, scor 1-0, graţie reuşitei lui Christian Eriksen, iar lupta pentru locul secund în grupa B se va da în ultima rundă, atunci când londonezii vor merge pe „Camp Nou”, iar italienii o vor înfrunta pe PSV.

 

2 goluria înscris Lautaro în tricoul "nerazzurro"

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează