INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - EINTRACHT FRANKFURT 3-0 (5-0 LA GENERAL)

Luciano Spalletti, contraatac tăios la Pep Guardiola: „Cum să spui așa ceva?!”

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 11:18 / Actualizat joi, 16 martie 2023 12:25

Luciano Spalletti (64 de ani), antrenorul lui Napoli, contestă ce a spus Pep Guardiola (52), managerul lui Manchester City, „Napoli e cea mai bună echipă din Europa”. „Cum să pui o echipă în care s-au investit 9 milioane de euro în fața uneia care a costat 900 de milioane?”, a întrebat tehnicianul azzurrilor.

Napoli, revelația anului. Nu e doar lider detașat în Serie A, al treilea titlu, primul după 33 de ani, fiind foarte aproape, are și o evoluție impresionantă în Champions League, una dintre cele mai spectaculoase echipe din acest sezon de Ligă.

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Victor Osimhen, atacant Napoli: „Putem merge până la capăt”

În premieră calificați în „sferturile” Campions League, azzurrii încep să viseze și la o aventură frumoasă în Europa. „Toți sunteți minunați, călătoria noastră continuă”, a comentat președintele Aurelio De Laurentiis pe Twitter, completat de fenomenalul Victor Osimhen: „Putem merge până la capăt”.

Antrenorul Luciano Spalletti e mai circumspect. Și nu se bucură de cuvintele lui Pep Guardiola, îl ironizează pe managerul lui Man. City.

Spaniolul spusese că „Napoli probabil cea mai bună formație continentală anul ăsta, referindu-ne la stilul de joc, asemănătoare cu Arsenal”.

Luciano Spalletti, răspuns pentru Pep Guardiola: „E doar un joc pentru a pune presiune”

La conferință, după 3-0 cu Frankfurt, un jurnalist i-a amintit declarația lui Guardiola. „Nu, nu sunt deloc mândru, nu mă face să mă simt mândru. E doar un joc pentru a pune presiune, îl cunoaștem toți”, a răspuns Spalletti, adăugând: „Cum să pui o echipă în care s-au investit 9 milioane de euro în fața uneia care a costat 900 de milioane? E doar unul dintre micile jocuri ale lui Guardiola. Te punem sus și de acolo sigur o să cazi”.

Italianul îi avertizează însă pe toți: „Aici, la Napoli, suntem pregătiți pentru oricine”.

Victor Osimhen, unul dintre cei mai valoroși atacanți ai momentului 

După Cupa Mondială, Victor Osimhen nu se mai oprește. În campionat și Ligă, atacantul nigerian a marcat 13 goluri în 13 meciuri. De la 1 ianuarie 2023, numai Marcus Rashford (Man. United) a fost mai prolific în Europa, cu 15 reușite. Cumpărat cu 75 de milioane de euro de la Lille în vara lui 2020, Osimhen i-a răsplătit deja pe napolitani.

25de goluri a marcat Napoli în acest sezon al Ligii, 20 în grupe și 5 în "optimi", cele mai multe în 2022-2023

51de goluri a înscris Victor Osimhen în 90 de partide disputate cu Napoli în toate competițiile (14 assisturi)

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, gest de fair-play la finalul meciului cu Liverpool » Ce au făcut spaniolii
REAL MADRID - LIVERPOOL 1-0 (6-2 LA GENERAL)
Real Madrid, gest de fair-play la finalul meciului cu Liverpool » Ce au făcut spaniolii
Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti, discuție la marginea terenului despre Manchester City și Guardiola: „Ăsta nu e fotbal!”
MANCHESTER CITY - RB LEIPZIG 7-0
Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti, discuție la marginea terenului despre Manchester City și Guardiola: „Ăsta nu e fotbal!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
braveheartro
braveheartro  •  16 Martie 2023, 12:19

Când te laudă nu e bine, când te vorbește de rău iar nu e bine. Cine să-i mai înțeleagă și pe ăștia cu orgoliile lor. În loc să-i mulțumească lui Pep pentru compliment el face scenarii. Jenant.

magic4ever
magic4ever  •  16 Martie 2023, 12:12

Napoli joaca bine si are 2-3 jucatori de top dar in rest au jucatori normali care au fost foarte bine pusi in teren de Spaletti....si rivalele din Serie A schiopateaza rau de tot sezonul asta...dar Bayern,Real si City sunt echipe mult peste Napoli,exagereaza Guardiola...

puscoci
puscoci  •  16 Martie 2023, 12:06

Pletosul de la City seamănă tot mai mult cu traducătorul, devenit antrenor la Roma. Ar fi superb un sfert de finala Napoli-Man City.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează