INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI - CFR CLUJ

MACCABI - CFR CLUJ // Semne bune de la George Țucudean înaintea returului cu Maccabi

George Țucudean își pregătește revenirea // Sursă foto: Gazeta Sporturilor
George Țucudean își pregătește revenirea // Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 15:31

George Țucudean, 28 de ani, face parte din delegația celor de la CFR Cluj care a decolat azi spre Israel. „Feroviarii” dispută marți returul cu Maccabi Tel Aviv, contând pentru turul II al preliminariilor Champions League. 

  • Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport și TV Digi Sport. În tur, campioana României s-a impus cu 1-o.

Golgeterul ultimelor două sezoane pare să-și fi rezolvat, în sfârșit, problemele delicate pe care le-a avut la inimă, și e gata să reintre în circuitul normal al echipei.

În deplasarea cu Maccabi, George va sta pe banca de rezerve și ar putea fi trimis pe teren în repriza secundă.

După triumful din meciul tur, 1-0, Dan Petrescu era sceptic în ceea ce privește șansele lui Țucudean de a evolua în returul din Israel: „El nu s-a antrenat alături de noi, mă îndoiesc că va putea juca acolo”, spunea „Bursucul”. 

Vezi și: MACCABI TEL AVIV - CFR CLUJ // Ultimele detalii din Israel: temperatură extremă la ora meciului, decizia drastică a lui Dan Petrescu + multe absențe la Maccabi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
klauz
klauz  •  28 Iulie 2019, 17:19

Semne bune pentru cine? Ca fara el CFR a rupt tot... V-ati si grabit sa-i faceti reclama poate va pica de la fabrica bunicului o garnitura Stela de bucatarie sau un dormitor Gratiela. Bunicul miliardar e singurul motiv pentru care acest bolovan a ajuns sa "joace" fotbal... Seicii camatari de la CFR stiu bine asta. Ia scadeti-l pe Omrani din ecuatie si vedeti unde era CFR la inceputul asta de sezon. Tucudean habar nu are de fotbal, dar cand e echipa intreaga cu un mijloc formidabil joaca numai pentru el (indiferent cate zeci de mingi strica pe meci), nu are cum sa nu marcheze din cand in cand.

cfrinho
cfrinho  •  28 Iulie 2019, 16:56

Nu tot insistati cu "problemele delicate". Aceste probleme nici macar n-au legatura directa cu inima, are un tesut ce trebuie cauterizat pentru ca provoaca inima sa bata mai repede. Nu e nimic grab, e mai degraba un disconfort. Deci nu mai bateti aiurea moneda pe subiectul asta, Tucu revine sa fie campion si golgeter si in actualul sezon. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close