INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORŢI

Madridul fără sfîrşit » Atletico - Real, finala 2014 reloaded! Cele două mari rivale se vor întîlni în sferturile Ligii

Luptă crîncenă în careul lui Atletico, cu galacticul Benzema (stînga) și Siqueira în prim-plan
Luptă crîncenă în careul lui Atletico, cu galacticul Benzema (stînga) și Siqueira în prim-plan

Articol de - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 22:57

Un alt duel cu repetiţie este PSG - Barcelona, care s-au mai înfruntat în ”sferturile” ediţiei 2012-2013, dar şi în grupele celei în curs.

Ieri, tocmai de "Ziua Fericirii Mondiale", Madridul a fost cel mai trist dintre oraşele prezente anul acesta în "sferturile" Ligii. Din momentul în care tragerea la sorţi de la Nyon a decis repetarea finalei 2014 a competiţiei, Atletico - Real, suporterii au realizat că vor fi martorii unui nou "război" pentru supremaţie în Capitală, la finele căruia doar una dintre echipe va merge mai departe.

Fără victorie de la finală
Altădată favorită certă, Real îşi face cele mai mari griji. Chiar dacă au triumfat în finala amintită, scor 4-1, după prelungiri, galacticii n-au mai reuşit să cîştige de atunci nici unul dintre derby-urile cu trupa lui Simeone. Şi-au fost şase la număr. Ba pe ultimul, în campionat, l-au pierdut cu 4-0! Cel mai umilitor eşec suferit vreodată în faţa "plăpumarilor".

A 3-a oară în 2 ani
Atletico - Real nu este singura confruntare cu repetiţie. Barcelona şi PSG se revăd pentru a 3-a oară în ultimii 2 ani. Dacă în 2012-2013 s-au întîlnit tot în "sferturi", catalanii calificîndu-se după două remize (2-2, 1-1), în cursul actualei ediţii au fost în aceeaşi grupă.

Fiecare a cîştigat acasă, iar "dubla" din aprilie se anunţă la fel de echilibrată. Parisul vine cu moralul echipei care a eliminat-o pe Chelsea la Londra, jucînd în inferioritate. Catalanii, la rîndu-le, vor încerca să profite în tur de pierderile francezilor, Ibrahimovici şi Verratti, ambii suspendaţi.

4 victorii şi două egaluri a înregistrat Atletico în cele 6 dueluri cu Real de după finala Ligii 2014

15 meciuri contra Realului , în toate competiţiile, are Simeone pe banca lui Atletico. Bilanţ: 6 victorii, 3 remize, 6 eşecuri

15 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 19 meciuri jucate pentru Real contra lui Atletico

655817-sferturi-liga.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cr777
cr777  •  21 Martie 2015, 18:58

Ja.fu.ri.le de la uefa nu vor sa aiba 3 echipe spaniole in semifinale

ottobraun
ottobraun  •  21 Martie 2015, 16:26

a fost trucat totul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează