INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - CFR CLUJ, MIERCURI, 20:15, DIGI, GSP.RO

MALMO - CFR CLUJ // Jucătorii campioanei sunt optimiști înaintea returului din Suedia: "Dacă Barcelona a făcut asta, noi de ce n-am putea?"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 17:33

CFR Cluj speră să întoarcă soarta "dublei" cu Malmo, din turul II al preliminariilor Ligii Campionilor. "Feroviarii" au pierdut manșa tur, 0-1, pe teren propriu, dar sunt extrem de optimiști înaintea returului din Suedia.

Alexandru Ioniță (23 de ani), jucătorul celor de la CFR Cluj, evocă o comparație cu Barcelona, care în urmă cu două sezoane s-a calificat în sferturile Ligii după ce a revenit de la 0-4 în meciul tur cu PSG. Catalanii s-au impus în retur cu 6-1, într-una dintre cele mai nebănuite reveniri din istoria fotbalului.

"O să fie un meci foarte, greu dar trebuie să mergem acolo şi să ne calificăm, nu cred că Malmo că este o echipă de temut. Dacă ne facem noi jocul, sunt sigur că vom întoarce rezultatul!

Având în vedere că în campionat n-am reuşit să facem decât două egaluri, cred că dacă vom câştiga şi ne vom califica la Malmo se vor uita acele două meciuri.

Sunt sigur că ne vom califica. Nu este o presiune. Dacă cei de la Barcelona au reuşit să întoarcă un rezultat de 0-4, de ce n-am putea noi, cu Malmo, să întoarcem un 0-1? Mergem acolo să marcăm minimum două goluri şi să câştigăm", a declarat Alexandru Ioniță, potrivit TV Telekom Sport.

"Mergem să jucăm, să ne calificăm. Suntem foarte hotărâți să ne calificăm în următorul tur din Champions League. Echipa a jucat mai bine cu Dunărea Călărași, a fost mai multă determinare. Asta îmi dă speranțe că vom juca bine cu Malmo și vom reuși să întoarcem rezultatul. Șansele sunt 65%-45% în favoarea suedezilor, dar sunt sigur că ne putem califica.

Conceicao a modificat ceva și cu fiecare antrenament se schimbă lucruri la echipă. Vom mai face unul, maximum două transferuri. Echipa e bună, trebuie doar să joace la adevăratul potențial"

Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

  • Malmo - CFR Cluj, manșa secundă din turul II al preliminariilor Ligii, se joacă miercuri, de la ora 20:15, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. În tur, suedezii s-au impus cu 1-0.

Vezi și: Transferul verii în Liga 1? Alexandru Ioniță ar putea ajunge la o rivală a CFR-ului: "Cine nu și-ar dori să joace acolo? Mi-ar aduce aminte de Giulești"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
114152442549886
George Iova  •  31 Iulie 2018, 14:38

Mea culpa am spus într-un comentariu anterior că Malmo FF a fost cistgatoare a cupei campionilor europeni ,nu a fost doar finalista in anul 1978

114152442549886
George Iova  •  31 Iulie 2018, 14:28

CFR Cluj nu a putut să treacă de Dunărea Călărași și poate trece de Malmo FF ? Ați uitat că Malmo este una din cistigatoarele cupei campionilor europeni ( cel puțin așa îmi amintesc eu )

114152442549886
George Iova  •  31 Iulie 2018, 13:45

De ce subestimați fotbalul suedez ? Sunt și au fost dintotdeauna peste noi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează