INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNITED - ATALANTA

FOTO L-au enervat pe Ronaldo! Reacție nervoasă după 30 de minute horror în Ligă

CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos.
CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 22:56 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 00:09

CHAMPIONS LEAGUE. Atalanta o conducea cu 2-0 pe Manchester United după 30 de minute. Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul britanicilor, a cedat nervos. În final însă, gazdele s-au impus cu 3-2 chiar după reușita decisivă a superstarului portughez.

Rezultatele serii în Liga Campionilor

Imediat după ce Demiral a marcat golul doi al italienilor pe Old Trafford, în urma unui corner, Ronaldo a început să țipe la mijlocul terenului, gesticulând nervos:

L-au enervat pe Ronaldo! Reacție nervoasă după 30 de minute horror în Ligă

300 de meciuriare Ronaldo la United, bornă atinsă în această seară (124 de goluri)

United trecea printr-un moment greu. Echipa din Manchester (locul 6) e în afara pozițiilor de UCL în Premier League, însă ocupă acum prima poziție în grupa de Champions.

Zidane, dorit de Cristiano Ronaldo ca antrenor la Manchester United

Manchester United caută să-l înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer, iar prima opțiune este francezul Zinedine Zidane.

Manchester United l-ar fi contactat deja pe fostul antrenor al lui Real Madrid pentru a-l aduce pe Old Trafford, anunță presa spaniolă.

Zidane, 49 de ani, s-a întâlnit în timpul pauzei internaționale cu șefii lui United pentru a discuta detaliile, după ce Cristiano Ronaldo a insistat pentru aducerea tehnicianului francez.

Cristiano Ronaldo ar fi discutat cu conducerea clubului și ar fi cerut explicit să îl aducă pe Zinedine Zidane, antrenor cu care a avut o relație extraordinară la Real Madrid și sub comanda căruia a cucerit multe trofee, potrivit jurnalistului spaniol Eduardo Inda, citat de Express.

„Zidane poate să aibă echipa pe care și-o dorește. Este o opțiune care a apărut în pauza competițională. PSG s-a interesat de el, l-au dorit întotdeauna. L-a vrut și Newcastle, dar în perioada cu meciurile naționalelor, a fost sunat de Manchester United, pentru a-l înlocui pe Solskjaer. Persoana care a garantat pentru el și care l-a recomandat conducerii este Cristiano Ronaldo”, a spus jurnalistul.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Camp Nou a „erupt” sub ochii lui Mircea Lucescu! Doar cu Leo Messi se mai întâmpla așa ceva

Record egalat! Gol istoric în meciul lui Mircea Lucescu din Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează