INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - YOUNG BOYS 1-0

MANCHESTER UNITED - YOUNG BOYS // Mourinho s-a dezlănțuit la conferința de presă: "Am un mesaj pentru toți iubitorii mei"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:30

După Manchester - Young Boys 1-0, Mourinho le-a răspuns sarcastic analiștilor critici, explicând că a aruncat baxul cu băuturi tonice ca ușurare după golul lui Marouane Fellaini: ”În 2 ani în care n-am fost în Ligă, am cucerit două Europa League”.

Man. United și-a asigurat deja calificarea în "optimi", făcând să nu mai conteze deplasarea la Valencia. Dar s-a chinuit teribil pe Old Trafford pentru o victorie dramatică, 1-0 cu Young Boys.

Cascada de ratări l-a scos din sărite pe Mourinho, care s-a dezlănțuit după golul (precedat de potrivirea mingii cu pumnul!) lui Fellaini. A dat de pământ cu un bax de băuturi tonice, "ca o eliberare", după ce mai aruncase furios o sticlă de apă la ocazia lui Rashford. La conferință, managerul i-a luat în primire și pe analiștii TV și foști jucători ai lui United.

"Cel mai important e să te califici"

"I-aș invita pe acei oameni să stea pe bancă, însă cred că, probabil, e mai bine să-și petreacă o grămadă de vacanțe în Barbados și să vină la televiziuni atingând prostiile lor electronice. Lăsați-mă să le trimit un mesaj iubitorilor mei, amatori de statistici.

Am jucat pe 14 ori în Liga Campionilor și am reușit 14 calificări. Niciodată echipele mele nu s-au oprit în grupe. Cel mai important este să te califici. Numai în două sezoane am fost în Europa League și am luat trofeul de două ori", a spus Jose, aluzie la acuzațiile lui Scholes și Rio Ferdinand.

"Îmi pare rău pentru Young Boys"

"United a jucat îngrozitor, mai ales în repriza secundă. S-a văzut o lipsă de calitate în toate zonele. Chiar îmi pare rău pentru Young Boys", a criticat Scholes la BT Sport.

Apoi și Hargreaves: "Fellaini a adus ceva diferit. Au obținut rezultatul, dar prestația îngrijorează". "De câte ori să-i mai salveze De Gea?", întreabă Ferdinand.

"Am aruncat cu acele sticle în semn de ușurare. A fost multă frustrare înaintea golului. N-am fost nefericit, ci doar frustrat pentru că nu reușeam să marcăm"
Jose Mourinho, manager Man. United

"Echipele obișnuiau să se teamă de Old Trafford, dar acum vin și se gândesc că pot scoate un rezultat bun. Avem nevoie să readucem factorul terenului propriu"
Luke Shaw, fundaș Man. United

Vezi și: VIDEO + FOTO 7 echipe și-au rezolvat calificarea în primăvara Ligii » Mourinho a oferit imaginile serii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2018, 15:55

Problema este intr-adevar la el. Degeaba e sarcastic. Sa stea in genunchi ca MUTD este atat de conservatoare. La orice alta echipa ar fi 'zburat' de mult dupa investitiile facute de club si rezultatele mediocre obtinute.

771545396317549
Eugen Iustin  •  28 Noiembrie 2018, 14:09

A ramas doar gura de el, undeva la mijlocul clasamentului in Anglia, abia s-a tarat din grupe cu un noroc chior care ar trebui sa il puna pe ganduri. Nu trece mai departe, indiferent de adversar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close