LIGA CAMPIONILOR  ·  BARCELONA - INTER 2-1

Manuel Valls, fost premier al Franței, dezgustat de protestul de la Barcelona - Inter: „Doar dictaturile închid în pușcărie lideri politici pașnici”

Articol de — Vineri, 04 Octombrie

Manuel Valls, născut la Barcelona, acum membru al Consiliului Local al capitalei catalane, a reacționat pe Twitter: „E o rușine să spui că țara noastră e o dictatură”.

Manuel Valls, 57 de ani, a fost Ministru de Interne (2012-2014) în guvernul condus de Jean-Marc Ayrault și premier al Franței (2014-2016), numit de președintele François Hollande.

Astăzi, policianul născut la Barcelona este membru al Consiliului Local din capitala catalană. Și reacționează cu duritate la ultimul protest de pe Camp Nou.

Înainte de Barça - Inter, fanii blaugrana au afișat un banner imens, pe care scria: „Doar dictaturile închid în pușcărie lideri politici pașnici”. Este vorba de Oriol Junqueras, Jordi Cuixart și Jordi Sànchez, arestați după tentativa eșuată de independență a Catalunyei.

Valls a postat pe Twitter: „Pancarta pe care am văzut-o pe Camp Nou, spunând că țara noastră este o dictatură, ar fi trebuit interzisă. E o rușine!”. 

Citește și:

Aubameyang îl atacă pe președintele lui Dortmund: „Ești un clovn. Roagă-te să nu spun de ce am părăsit Borussia!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (1)

Eugen Alexa  •  04 Octombrie 2019, 18:24

Ciudata opinia lui Valls. Daca ar fi interzis si bannerul, char ca ar mirosi a dictatura.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1