INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Marele Thierry Henry l-a certat pe Kylian Mbappe: „Tu sau clubul? Cine e mai important?”

Thierry Henry a vorbit despre situația lui Mbappe de la PSG / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Thierry Henry a vorbit despre situația lui Mbappe de la PSG / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 15:43 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 16:53

Fostul mare atacant Thierry Henry (45 de ani) a analizat situația compatriotului Kylian Mbappé (23), cel care, nemulțumit că politica lui PSG nu se pliază în totalitate pe propriile-i dorințe, ar lua în calcul să plece de pe „Parc des Princes”, deși abia ce-și prelungise contractul în primăvară.

Presa din Franța susține că Mbappe ar fi nemulțumit că e folosit de Christophe Galtier pe postul de vârf și că și-ar fi dorit să evolueze în flancul stâng al atacului, post ocupat în acest moment de Neymar. Thierry Henry i-a dat câteva sfaturi lui Kylian, oferind drept exemplu situația pe care el a experimentat-o la Barcelona.

„Lovitură de teatru” » Kylian Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el! Cele 3 mari nemulțumiri ale francezului
LIGA CAMPIONILOR
„Lovitură de teatru” » Kylian Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el! Cele 3 mari nemulțumiri ale francezului

Thierry Henry, opinie sinceră despre Mbappe: „Clubul trebuie să fie mai important decât orice”

„Nimănui nu-i place să fii expus undeva unde nu excelează, pur și simplu nu-ți place. Dar e ceva mult mai important decât orice altceva, iar acel lucru e propriul club. Oare clubul este cel mai important lucru în cazul lui sau l-au făcut să simtă că el este mai important decât clubul?

Dar există o singură regulă. Dacă antrenorul îți cere să faci ceva, tu trebuie s-o faci, dacă acel lucru e bun pentru echipă. Dacă e un lucru rău pentru echipă, atunci aș înțelege argumentul lui.

O să folosesc propriul meu exemplu. Nu-mi plăcea să joc atât de în lateral la Barcelona. Am urât să fac asta! Dar am făcut-o pentru echipă. Nu mi-a plăcut că, după o sută de selecții și nu știu câteva goluri la naționala Franței, a trebuit să joc în stânga”, a punctat Henry, potrivit ESPN

Kylian Mbappe s-a supărat și e tentat să plece de la PSG

Kylian Mbappe și-ar dori să plece de la PSG, pentru că parizienii n-au făcut transferurile dorite, el nu joacă pe postul preferat și nu are poziția promisă în interiorul grupării.

Mbappe, care și-a prelungit pe trei sezoane (două ferme plus unul opțional) contractul la roș-albaștri pe 23 mai, nu e mulțumit deloc și ar vrea să plece încă din ianuarie, dacă se poate.

Deși președintele Nasser Al-Khelaïfi a numit directorul sportiv pe care-l dorea, portughezul Luis Campos, Kylian susține în culise că nu i s-au respectat promisiunile:

  • Transferurile din vară. L-a dorit pe Lewandowski alături, cerând despărțirea de Neymar. Lewa a ajuns la Barcelona, iar Ney încă e la Paris.
  • Rolul pe teren. Nu se simte în largul lui vârf și ar fi vrut să evolueze tocmai pe poziția lui Neymar, în flancul stâng al atacului.
  • Poziția în interiorul clubului. Nu crede că PSG începe cu el, așa cum i-a spus în primăvară Al-Khelaïfi.

VIDEO Kylian Mbappé, antrenamente intense la Paris Saint-Germain

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Lovitură de teatru” » Kylian Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el! Cele 3 mari nemulțumiri ale francezului

Tensiune maximă la Juventus: „Să ne fie rușine!” » Allegri refuză ideea demisiei! E susținut de președinte

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează