INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

Tensiune maximă la Juventus: „Să ne fie rușine!” » Allegri refuză ideea demisiei! E susținut de președinte

Massimiliano Allegri, Foto: Imago Images
Massimiliano Allegri, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 12:39 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 12:44

Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, le-a spus jucătorilor să le ceară scuze fanilor, dar nu vrea să-l concedieze pe Massimiliano Allegri (55 de ani) după 0-2 cu Maccabi Haifa, în Liga Campionilor: „Nu poate fi vina antrenorului dacă nu reușim să câștigăm un tackling”.

Situația nu e rea la Juventus. E critică. După 0-2 cu Milan, 0-2 cu Maccabi Haifa. A patra înfrângere în ultimele șase meciuri de Serie A și Champions League. Și bianconerii au mai multe eșecuri decât victorii în aceste două luni ale sezonului! 5-4!

Plus alte patru egaluri. Locul 8 în campionat și aproape să rateze calificarea în „optimile” Ligii. Nimeni nu se aștepta la o asemenea degringoladă la Torino. 

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”
TRANSFER
Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”

Andrea Agnelli: „Sunt furios pentru ce am văzut” 

Mulți anunțau demiterea lui Massimiliano Allegri în cazul unei prăbușiri la Haifa, dar tehnicianul încă e susținut de președintele clubului.

Dacă am încredere în Allegri? Absolut, e problema unui grup, nu a unui singur om. Nu poate fi vina antrenorului dacă nu reușim să câștigăm un tackling. Allegri rămâne. La Juventus, analiza se face la sfârșitul sezonului”, a răspuns Andrea Agnelli la microfonul Sky Sports.

Agnelli e mai supărat pe jucători: „A fost o seară dificilă într-o perioadă dificilă, sigur una dintre cele mai complicate de când sunt președinte. Sunt aici pentru a-mi asuma responsabilitatea. Mi-e rușine și sunt furios pentru ce am văzut. Ar trebui să ne fie rușine și să le cerem scuze fanilor”

Massimiliano Allegri anunță: „Cantonament până la derbyul cu Torino” 

Allegri nu renunță. „Nu m-am gândit nicio clipă la demisie. Când o provocare devine mai grea, atunci e și mai frumoasă. E nevoie de curaj și pasiune pentru a trece peste aceste momente", a declarat Max. 

Tehnicianul italian a anunțat că, de astăzi, echipa e cantonament până sâmbătă, la derbyul cu Torino

Președintele Agnelli a spus «rușine»? Are dreptate. Prima repriză a fost printre cele mai slabe jucate de noi. Nu ne-a ieșit nimic. 

- Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

VIDEO. A bătut-o pe Juventus și apoi s-a sinucis din dragoste. Povestea tragică a lui Șurian Borali

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el

Seara surprizelor în Liga Campionilor » PSG, City, Real și Juventus, toate fără victorie! Tătărușanu, integralist în eșecul cu Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează