INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BANJA LUKA - CFR CLUJ 2-1

VIDEO Explicațiile lui Șumudică pentru chinul din Bosnia » Ce l-a deranjat: „Respectă-mă! Putea fi 7-0”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 06:57 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 10:16

CFR Cluj s-a calificat cu greu în turul II al preliminariilor UEFA Champios League, după ce eliminat-o în prelungiri pe Borac Banja Luka, scor 2-1 (4-3 la general). 

După meci, la conferința de presă, Marius Șumudică a vorbit despre problemele pe care le-a avut CFR Cluj în Bosnia și a avut mai multe mesaje pentru suporterii clujeni.

VIDEO Marius Șumudică: „Am avut peste 30 de ocazii în trei meciuri”

„În primul rând vreau să felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am un public la fel la Cluj, mi-aș dori să am suporterii alături de mine pentru că azi s-a văzut clar ce înseamnă aportul lor. La unele decizii ale arbitrilor s-a văzut presiunea pusă de public, dar toată lumea poate să greșească.

Cred că s-a calificat echipa mai bună, am jucat un fotbal bun. Trebuia să închidem calificarea din manșa tur, când am avut o sumedenie de ocazii. Și acum mi-a spus secundul că am avut nouă ocazii mari și două bare. Ăsta e fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut. Vreau să scot în evidență dorința jucătorilor de a se califica. Acum trei zile am jucat Supercupa și nu am avut probleme fizice.

Sunt antrenorul acestei echipe de o lună, în care am jucat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Și sunt antrenor de 17 ani. Am făcut un calcul. Cu Banja Luka acasă, în Supercupă și acum am avut peste 30 de situații de a marca. Ceea ce înseamnă că echipa joacă.  Eu îi duc până acolo, iar acolo trebuie să fim mai concentrați. Am marcat un gol superb de la distanță, dar nu am înscris de la 2-3 metri.

Am crezut că suntem calificați de la Cluj și am stat în spatele diferenței de două goluri. Dar în 2-3 minute am luat două goluri. După aceea am controlat jocul”, a spus Marius Șumudică.

Clujul e o echipă mare. E un club care te obligă. Dar nu doar pe tine, ci și pe jucători, conducători, pe toată lumea. Aș vrea să oblige și pe suporteri să vină lângă noi 
– Marius Șumudică

Marius Șumudică: „Trebuia să fie 7-0”

Întrebat în engleză de către un jurnalist local dacă e de părere că CFR Cluj a avut noroc că a fost eliminată regula golului în deplasare, decizie care a făcut ca meciul să meargă în prelungiri, Șumudică a fost vizibil deranjat.

„Dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie 7-1, iar azi trebuia să fie 6 sau 7-0. Până să marcheze ei”, a adăugat antrenorul.

Ulterior, Șumi a avut o reacție amuzantă, vorbind în engleză cu jurnaliștii prezenți la conferință.

„Trebuie să fii realist! Nu mă pune într-o situație în care proastă ca să îți dau răspunsuri greșite. Te rog, respectă-mă! Eu te respect și respect și țara. Îmi plac oamenii de aici, totul a fost frumos. M-am simțit foarte bine. Am fost la farmacie și m-au respectat, mi-au dat totul”, a mai spus Șumi.

11minute a durat conferința lui Marius Șumudică

VIDEO Începe Liga 1! Totul despre CFR Cluj - FCU Craiova

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Concluzii dure după eșecul de la Banja Luka: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

Borac Banja Luka acuză după eliminarea din Ligă! Faza la care au luat foc, cu câteva secunde înaintea golului decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
mosvasile
mosvasile  •  14 Iulie 2021, 15:53
Postat de parpalache pe 14 Iulie 2021, 10:12

Statistica meciului ii da dreptate!In meciul retur CFR a avut 25 de suturi la poarta (dintre care 6 pe spatiul portii) si doua bari!

Degeaba le zici la fcsb-ei sa fie fair!Ei sunt ofticati pe Sumi care le-a demascat hotia aia sinistra cu pungutzele lui Neubert(poantele lui cu anti carcel,pur si simplu ii innebuneau)!

bogdaniulian
bogdaniulian  •  14 Iulie 2021, 15:35

numai un c o c a l a r are obsesia asta cu respectul

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  14 Iulie 2021, 14:59
Postat de kuba pe 14 Iulie 2021, 14:29

A început circul

Da doar ai aparut tu clovnu satului

Vezi toate comentariile (49)
Comentează