INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR / ”OPTIMI”, RETUR Z JUVENTUS - ATLÉTICO 3-0 (ÎN TUR 0-2)

Marțianul CR7 » Cristiano Ronaldo, omul potrivit la locul potrivit: „Pentru asta sunt aici! Pentru a învinge! Aceasta e mentalitatea Champions”

Cristiano Ronaldo
(foto: Guliver/Getty Images)
Cristiano Ronaldo (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2019 09:51

Cristiano Ronaldo a făcut cel mai bun meci la Juventus exact când era mai mare nevoie de el. O nouă revanșă împotriva lui Atlético și Cholo Simeone.

În acea seară s-a decis totul. Atunci, pe 3 aprilie 2018, un stadion întreg l-a aplaudat pe Cristiano la Torino după foarfeca teleportată de pe Marte, deși Juventus avea să piardă cu 3-0 în turul „sferturilor” Ligii. Și-a spus că, dacă va pleca vreodată de la Real, va juca la Juventus.

5este numărul anilor în care Ronaldo a eliminat-o pe Atlético în Ligă: 2014, 2015, 2016, 2017, 2019

A 8-a „triplă” europeană. 25 de goluri cu „los colchoneros”

Nu a trecut niciun an, și marțianul codat CR7 îmbracă tricoul bianconero, face un nou meci magic pe aceeași arenă, purtând squadra lui Allegri pe umeri spre marele vis. Trofeul Champions League, pe care Piemontul îl așteaptă de 23 de ani.

52 de hat-trick-uria reușit Cristiano în întreaga carieră, opt numai în Champions (la egalitate cu Messi)

Era nevoie de el pentru o revanșă zdrobitoare după 0-2 cu Atlético. 3-0, cu un nou hat-trick marca Ronaldo, a opta sa „triplă” continentală, a patra cu „los colchoneros”, a doua numai în Europa. Împotriva cărora a marcat 25 de goluri de-a lungul timpului. Doar Sevilla a primit mai multe goluri de la lusitan: 27!

77 de goluria influențat CR7 (63 de reușite, 14 assisturi) în 77 de meciuri eliminatorii disputate în Ligă

„Incredibilă atitudine”

Cristiano adoră această competiție. A câștigat-o de cinci ori și e golgeterul all-time al Ligii. Cine putea fi mai bun decât el pentru Juventus în această extraordinară aventură având ca vârf finala de la Madrid? 1 iunie, pe Wanda Metropolitano, acolo speră să se întoarcă toți fanii alb-negrilor.

Marți noapte, după meci, reporterul de la Sky Italia i-a reamintit că, până acum, Juventus nu reușise niciodată o asemenea răsturnare de scor în Champions. „Pentru asta sunt aici! Pentru a învinge!”, a replicat Cristiano.

„Trebuia să fie o seară specială și a fost. Nu neapărat pentru goluri, ci pentru echipă, pentru incredibila atitudine. Aceasta e mentalitatea Ligii Campionilor. Nu am câștigat-o încă, dar suntem pe drumul cel bun. O luăm pas cu pas spre trofeu”. 

124 de goluria adunat lusitanul în 160 de partide (plus 40 de assisturi) jucate în cea mai importantă competiție europeană

CR7 vs Atlético

  • 90 de minute
  • 3 goluri
  • 5 șuturi
  • 3 pe poartă
  • 5 driblinguri
  • 36 de pase
  • 86% pase corecte
  • 67 de atingeri
  • 4 dueluri aeriene câștigate

Top 5 golgeteri Ligă

1. C. Ronaldo 124
2. Messi 106
3. Raul 71
4. Benzema 60
5. Van Nistelrooy 57

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
954215071297337
Rosca Stelus  •  13 Martie 2019, 18:42

Puteti face voi o suta de clasamente, statistici si ce vreti voi, ca tot Messi e cel mai bun !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează