INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CUPELE EUROPENE

Meciul cu APOEL, mai tare decât cel cu Milan » Opinie surpinzătoare în privința partidelor jucate de Viitorul și CS U

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 19:10

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, este de părere că Viitorul va avea cel mai greu meci dintre echipele românești care joacă în cupele europene, deși CS U Craiova joacă în deplasare pe San Siro. 

Oficialul FRF este de părere că Viitorul este echipa cu cele mai mari șanse de calificare, așa că va fi pusă sub presiune în deplasarea de la Nicosia.

"Cred că cea mai grea deplasare e cea din Cipru, pentru că Viitorul e echipa cu cele mai mari șanse de calificare. Cea mai ușoară deplasare e cea de la Milano. La Craiova ar fi o uriașă surpriză plăcută", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

În meciul tur, Viitorul s-a impus la Ovidiu cu scorul de 1-0, în timp ce craiovenii au pierdut la Severin meciul cu Milan cu scorul de 0-1.

  • Meciul retur al Viitorului cu APOEL Nicosia, din preliminariile Ligii Campionilor, de va juca miercuri, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în direct pe TVR 2 și liveTEXT pe GSP.ro.
  • Partida AC Milan - CS U Craiova se joacă joi, de la ora 21:45 și va putea fi urmărită în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  03 August 2017, 08:41

Si eu cred la fel

Vezi toate comentariile (1)
Comentează