INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

FOTO Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 09:08 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 09:36

Sferturile UEFA Champions League au debutat spectaculos. Am avut parte de 10 goluri în două meciuri: Real Madrid - Manchester City 3-3 și Arsenal - Bayern 2-2.

Primele două sferturi de finală din Liga Campionilor au fost un regal fotbalistic. Fanii au avut parte de goluri spectaculoase și de răsturnări de scoruri. Iar după cele două meciuri, au început glumele.

FOTO. Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City și Arsenal - Bayern

„Erling Haaland când se joacă un meci tare”
+24 FOTO

Erling Haaland a fost subiectul celor mai multe glume. Atacantul norvegian de la Manchester City a fost inexistent în duelul cu Real Madrid. Haaland a fost anihilat perfect de Rudiger, iar fanii s-au amuzat copios.

Nici portarii celor două echipe nu au scăpat de ironii, în timp ce Rodrygo și Bernando Silva au fost lăudați, fiind comparați cu Ronaldo, respectiv Messi.

Îmi imaginez că spectatorii s-au distrat pe cinste să vadă un meci cu 6 goluri, am pierdut mingea foarte ușor în unele momente. Acum 4-5 ani am fi pierdut acest meci cu 4 sau 5-1. Am creat tot mai mult pericol după ce ne-au întors în prima repriză și am reușit să înscriem două goluri grozave.

La pauză le-am spus jucătorilor că dacă vom continua să atacăm fără să fim organizați nu vom reuși nimic. Le-am zis să fie mai liniștiți, a trebuit doar să-i așteptăm pe Foden și Gvardiol să iasă la rampă (n.r. cei doi au marcat golurile 2 și 3 pentru Manchester City).

- Pep Guardiola, antrenor Manchester City

A fost un meci extrem de echilibrat, competitiv, de luptă. Nu ne așteptam să marcheze acel gol (n.r. reușita lui Bernardo Silva din lovitură liberă din minutul 2).

Dar am reacționat bine, cele două goluri pe care le-am luat în repriza a doua au fost imposibil de apărat, nu cred că am fost afectați, oricum.

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Manchester City și Real Madrid când se întâlnesc
„Erling Haaland când se joacă un meci tare”
+24 FOTO

Citește și:

Scandal de arbitraj la Arsenal - Bayern: „Penalty clar!”
ARSENAL - BAYERN 2-2
Scandal de arbitraj la Arsenal - Bayern: „Penalty clar!”
De ce a fost rezervă De Bruyne în Real Madrid - Manchester City
REAL MADRID - MANCHESTER CITY
De ce a fost rezervă De Bruyne în Real Madrid - Manchester City

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
valihaita
valihaita  •  15 Aprilie 2024, 07:30
Postat de muzzi1 pe 11 Aprilie 2024, 12:05

andrei vlad nu are ce cauta in fotbal, saracul de el, pensatul lu` tata :D lunin nu e de real, dar sa-l compari pe ardei vlad cu el , e ca si cum ai compara mere cu castraveti!

Eram ironic..

muzzi1
muzzi1  •  11 Aprilie 2024, 12:05
Postat de valihaita pe 10 Aprilie 2024, 10:59

Si FCSB s-ar fi aparat mai bine aseara decat Manchester City…Andrei Vlad e peste Lunin care n-are ce cauta la Real Madrid..

andrei vlad nu are ce cauta in fotbal, saracul de el, pensatul lu` tata :D lunin nu e de real, dar sa-l compari pe ardei vlad cu el , e ca si cum ai compara mere cu castraveti!

MaxiP
MaxiP  •  10 Aprilie 2024, 17:17
Postat de camcam pe 10 Aprilie 2024, 11:19

ce meci adevarat ,cu cele mai bune doua echipe din lume,un meci care trebuia sa se joace in ultimul act! sa vazut pe drept vorbind ca city este regina europei ,a lumi,ca este cea mai buna echipa din lume, si asta fara de bruyne ,walker si ederson. pacat ca sa terminat,dar vom vedea continuarea acestui meci in weekend la fc. botosani - fcu craiova si dinamo -iasi .

Oare cu ce s-a vazut? A parut inferioara Realului, s-a scos prin executii individuale. Nu sunt sigur ca sunt singurele 2 echipe de luat in seama la castigarea Ligii, poate pare sa sune amuzant pentru multi, dar nu as exclude pe Bayern deloc dintre favorite. Am vazut ca si ieri multi o dadeau victima sigura la Londra, bazandu-se mult pe ce arata Bayern in campionat. Totusi, au o valoare individuala a lotului indiscutabila, campionatul e pierdut si consider ca vor sa-si sape antrenorul prin meciurile din liga. Dar nu si-o permit si in Champions League, acolo vor juca serios.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează