INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Dilema lui Mihai Stoica înaintea finalei Ligii Campionilor: „Nu înțeleg nici acum!”

Mihai Stoica +23   FOTO
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 21:10 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 22:13

Liverpool și Real Madrid își dispută trofeul Ligii Campionilor pe Stade Saint-Denis, din Paris, Franța, de la ora 22:00. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a prefațat duelul dintre cele două echipe.

Mihai Stoica a vorbit despre parcursul total diferit al celor două echipe în competiție în acest sezon și nu înțelege cum a reușit Real Madrid să ajungă în finala de la Paris.

„Mă uit la finală. Sigur, problema e că aceste două echipe în fazele superioare au jucat în competiţii diferite. Celor de la Liverpool le-au dat sorţii echipe de Europa League: Benfica e de Europa League, Villarreal, la fel. Pe de altă parte, Real Madrid nu putea să găsească adversari mai dificili. 

Eram curios ce cote erau la începutul competiţiei, iar Real Madrid nu exista, în timp ce Liverpool era a patra. Uite că au ajuns în finală. Calificarea lui Liverpool n-a stat sub semnul întrebării. Madrid nici acum nu ştie cum s-a calificat în finală, nu înţeleg nici acum. 

Suntem în fotbal de-o viaţă şi nu înţelegem povestea asta. Madrid n-a fost favorită în niciun meci după bookmakeri. Adversarele au fost favorite certe”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Meciul ăsta pleacă de la 0-0. Nu există amintiri la meciul ăsta, e final de Liga Campionilor, cel mai important meci intercluburi din istoria fotbalului. Nimeni nu poate să se gândească decât la ceea ce are de făcut pe teren și la cum i-ar sta la sfârșitul meciului să-și facă poze cu «urecheata».
- Mihai Stoica

Atmosferă senzațională înainte de Liverpool - Real Madrid

78.000 de fani sunt așteptați la meci, 1.700 de persoane vor lucra pentru canalele TV care transmit partida live, 400 de jurnaliști sunt acreditați la masa presei și 180 de fotografi vor imortaliza cele mai tari momente ale duelului.

Imagini cu arena cu 2 ore și jumătatea înainte de marea finală:

Show în fan zone

+19 FOTO

În capitala Franței, atmosfera este electrizantă. Cele două cluburi au organizat câte un fan zone, unde au mers suporterii care au făcut deplasarea, legende ale clubului și artiști care întrețin atmosfera până la ora meciului. Unii fani vor pleca spre stadion, alții vor rămâne pentru a urmări partida pe ecrane gigant.

Alături de fanii englezilor au venit nume grele precum „King” Kenny Dalglish, Ian Rush, Steven Gerrard sau Lucas Leiva.

În fan zone-ul spaniolilor și-au făcut apariția foști jucători importanți ca Zidane, Amancio, Casillas, Roberto Carlos și Arbeloa.

„E spectaculos! Niciodată nu am trăit așa ceva ca suporter. Când ești prins în centrul evenimentelor nu vezi ce se întâmplă cu oamenii, cum se bucură de finală. E grozav”, a spus Iker Casillas.

Spectacol și acasă

La Liverpool, suporterii s-au adunat deja în centrul orașului: 

La Madrid, fanii vor urmări finala pe „Bernabeu”, pe un cub uriaș de ecrane:

Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”
LIVERPOOL - REAL MADRID
Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”
Carlo Ancelotti, încrezător înainte de Liverpool - Real Madrid: „Istoria clubului ne-a împins către finală”
LIVERPOOL - REAL MADRID
Carlo Ancelotti, încrezător înainte de Liverpool - Real Madrid: „Istoria clubului ne-a împins către finală”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  29 Mai 2022, 19:15

Liverpool vs R. Madrid...."Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a prefațat duelul dintre cele două echipe.". Serios? Să mori de râs, nu alta! Nimeni își dă cu părerea despre coloșii europeni....

Sharapov
Sharapov  •  28 Mai 2022, 23:52

Da cine esti tu ma, de-ti dai cu parerea la orice ? ? ? Un NIMENI in fotbal !!!

vasileroaita
vasileroaita  •  28 Mai 2022, 23:05

Meme nu înțelege?! Nimic nou...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează