INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - GENT

DINAMO KIEV. Mircea Lucescu, înaintea jocului decisiv pentru calificarea în grupele Champions League: „Cel mai important meci din ultimii patru ani”

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 13:02 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 13:04

Mircea Lucescu, antrenorul în vârstă de 75 de ani a fost adus la Dinamo Kiev și pentru a construi o nouă echipă, dar și pentru a reuși această performanță, pe care o așteaptă din 2016.

  • Dinamo Kiev - Gent e marți, de la ora 22:00, Meciul din returul play-off-ului UCL e liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe DigiSport 1, TV Telekom 1, Look Plus. 
  • În tur, în Belgia, Dinamo Kiev a câștigat cu 2-1

Mâine e Ziua Z pentru Dinamo Kiev. Returul cu Gent, la un pas de grupele Ligii Campionilor (după 2-1 în prima manșă), performanță pe care alb-albaștrii nu au mai reușit-o din 2016.  „Acesta este cel mai important meci al clubului din ultimii patru ani", anunță Mircea Lucescu. Partida pentru care antrenorul în vârstă de 75 de ani a fost adus la Kiev.

A scăpat de răceală

Luce se simte bine, la o săptămână după ce a îndurat ploaia torențială din Belgia. „Am avut nevoie de trei zile ca să mă refac", le-a spus jurnaliștilor ucraineani. „Mă bucur că nu s-au îmbolnăvit jucătorii. Eu am fost puțin răcit, dar doctorul echipei a controlat situația", a glumit tehnicianul, căruia i-a dispărut zâmbetul când și-a amintit de Kraveț.

„Tot ce s-a scris a fost fals"

Despre acesta, presa locală a scris că a fost dat afară după "conflictul" cu Lucescu. Potrivit site-ului sport.ua, antrenorul i-a reproșat atacantului prestația din meciul cu FC Lvov, iar Kraveț ar fi ridicat tonul, președintele Surkis aflând și reziliindu-i contractul jucătorului.  „Tot ce s-a scris în presa ucraineană a fost fals. Kraveț a venit la Dinamo, însă a văzut ce concurență e aici și a decis să accepte oferta din Turcia. Ne-am strâns mâna și ne-am despărțit prieteni", a explicat Luce. 

„Niciodată nu am stat în calea unui fotbalist care voia să plece, niciodată nu am închis ușa nimănui. Cariera unui jucător e foarte scurtă, poate șapte-opt ani la nivel înalt, așa că nu vreau să împiedic pe nimeni să evolueze în altă parte, dacă asta dorește".îCIFRĂ

 

 

137 de meciuriîn cupele europene va avea Mircea Lucescu mâine cu o echipă ucraineană, al 91-lea în Champions League

 Cu voia lui Dumnezeu, ne vom califica în grupele Ligii Campionilor. Știu că Mister vrea să întărească echipa cu câțiva jucători. Avem mulți tineri, ne trebuie și experiență
- Igor Surkis, președinte Dinamo Kiev  

Liga Campionilor, Play-off, retur

  • 22:00: Dinamo Kiev - Gent (2-1) DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus
  • 22:00: Ferencvaros - Molde (3-3) DigiSport 2, TV Telekom Sport 3, Look Sport
  • 22:00: Omonia - Olympiakos (0-2) TV Telekom Sport 2

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Juventus abia a salvat un egal cu Roma, dar Cristiano Ronaldo îl aplaudă pe Pirlo: „Ne-a redat zâmbetul”

Guardiola se ia de Leicester după ce a umilit-o pe Manchester City: „Se apăra cu toată echipa în careu chiar și la 5-2”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează