INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FAVORITĂ

Mircea Lucescu și-a ales favorita din Liga Campionilor: „Protejatul meu e acolo. Vreau să câștige”

Mircea Lucescu (77 de ani) vrea ca Inter să ridice trofeul în actuala ediție a Ligii Campionilor.
Mircea Lucescu (77 de ani) vrea ca Inter să ridice trofeul în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 23:50 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 23:52

Mircea Lucescu (77 de ani) vrea ca Inter să ridice trofeul în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu a analizat prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Antrenorul lui Dinamo Kiev are o mare favorită, Inter, echipă pe care a antrenat-o în sezonul 1998/1999.

Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario
MERCATO
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

„Il Luce” mai are un motiv pentru a-i susține pe milanezi. Acolo joacă armeanul Henrikh Mkhitaryan, fostul lui elev de la Șahtior.

Mircea Lucescu o susține pe Inter în Liga Campionilor 

„Mi-a plăcut foarte mult Inter împotriva Milanului. Pe San Siro l-am admirat pe protejatul meu Mkhitaryan. L-am antrenat ani de zile la Shakhtar Doneţk.

A făcut un meci grozav şi a marcat un gol fantastic, cel care a făcut 2-0. L-am felicitat trimiţându-i un mesaj, a meritat. Este un jucător de mare experienţă şi a atins acum un nivel cu adevărat excepţional.

Mi-ar plăcea ca Inter să câştige Liga Campionilor pentru el, Micki, dar şi pentru istoria mea acolo. Cred că vor merge să joace finala de la Istanbul şi vor da peste Manchester City.

Formaţia antrenată de Pep Guardiola este mai puternică pe hârtie, ar fi nevoie de un miracol pentru a câştiga Cupa, dar orice se poate întâmpla într-o finală.

Cred că Inter, în acest caz, ar avea şanse mai mari dacă ar juca împotriva lui Ancelotti, cu Real Madrid”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Gazzetta dello Sport

VIDEO. Mircea Lucescu e ofertat și la 77 de ani: „Am avut discuții! Dacă plecam de la Dinamo Kiev era un act de trădare”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Adrian Păun, suspendat 5 etape din cauza bătăii generale din Israel » Sancțiuni fără precedent

EXCLUSIV Români de succes în Danemarca: „Non-stop pe locul 1. Urmează un campionat de unde granzii Europei își fac transferurile” » Imagini de senzație de la promovarea fostului șef dinamovist

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
francescoli1974
francescoli1974  •  13 Mai 2023, 22:00

Nici Luce nici Mitică Dragomir nu le au cu profețiile. Nu va lua Inter nici o finală UCL,nu anul asta.

VardyParty
VardyParty  •  13 Mai 2023, 14:38

Deci, ca sa fie clar: e vorba numai si numai de Nea Mircea, cum a inventat dumnealui cornerul si asa mai departe.

romeverest
romeverest  •  13 Mai 2023, 11:55

“ Mi-ar plăcea ca Inter să câştige Liga Campionilor pentru el, Micki, dar şi pentru istoria mea acolo.” !!! Care istorie nea Mircea ??? Ai antrenat Inter in cateva meciuri, ai luat echipa de pe locul 2 iar cand ai fost demis ai lasat-o pe locul 4 !! La modesta Brescia ai facut ceva istorie, dar de fiecare data ai retrogradat in Serie B !!Hai sa fim seriosi !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează