INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E / LYON - FIORENTINA 1-0

Mutu, o ocazie în 58 de minute

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2009 00:00

Adrian Mutu a revenit aseară la Fiorentina. Recuperat după microleziunea musculară suferită în urmă cu trei săptămîni, atacantul român a fost chiar titular contra lui Lyon (1-0). Neintrat în ritm, el nu s-a descurcat însă nemaipomenit. O singură dată s-a remarcat, în minutul 12, cînd, lansat perfect de Marchionni, a şutat modest cu dreptul, iar portarul Lloris a parat. Chiar dacă Gilardino fusese eliminat, antrenorul Cesare Prandelli a ales să-l schimbe în minutul 58 pe Mutu - "transparent la reluare", cum a scris "L'Equipe" - pentru ca Viola să beneficieze de prospeţimea muntenegreanului Jovetici. (Constantin Popescu)

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (2)
 •  17 Septembrie 2009, 10:16

Refacut dupa ce? Mutu n-a avut nici pe dracu' este un prefacut si un mincinos ordinar, nu merita sa ocupam paginile cu un personaj abject si cu deviatiile sale de comportament, numite frumos fitze! Mai lasati-l pe pustii!

 •  17 Septembrie 2009, 08:15

Noi, romanii...tot romani! Cand ne e lumea mai draga ne apucam de respectat porunci biblice.("intoarce si celalalt obraz"). Pana cand o sa mai tratam cu respect, oamani care ne dispretuiesc profund si ne batjocoresc. Il monitorizam pe mutu( cu "m" mic) ca si cand ar fi Mesia. E un jucator bun, cu un caracter in-fect. Lasati-l in plata Domnului...sa auzim de bine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează