INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - LIVERPOOL 2-0

NAPOLI - LIVERPOOL 2-0 // Statistică îngrijorătoare pentru Liverpool » Nicio echipă nu a reușit să-și apere trofeul UCL când s-a întâmplat asta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 00:22

Liverpool a pierdut primul meci din Liga Campionilor, scor 0-2 pe terenul celor de la Napoli, iar „cormoranii” au motive de îngrijorare: nicio formație care a pierdut primul meci din noua stagiune nu a reușit să-și apere trofeul Champions League!

Formația lui Jurgen Klopp (52 de ani) nu și-a respectat statutul de favorită și a pierdut pe San Paolo cu scorul de 0-2. 

Iar statisticienii au scos la iveală după această partidă un adevăr care nu o să fie pe placul fanilor lui Liverpool. Astfel, de fiecare dată când deținătoarea trofeului Champions League a pierdut prima partidă din noul sezon, aceasta nu a izbutit să-și apere trofeul.

Liverpool este campioana Europei en-titre, după ce a învins-o, în data de 1 iunie, pe Tottenham, scor 2-0, în finala Ligii disputată pe Wanda Metropolitano (Madrid).

6 Ligi ale Campionilorare Liverpool în palmares

Napoli - Liverpool: 2-0

ECHIPELE DE START:

Napoli (4-2-3-1): Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui - Allan, Ruiz - Callejon, Mertens, Insigne - Lozano
Antrenor: Carlo Ancelotti

Liverpool (4-3-3): Adrian - Arnold, Matip, Van Dijk, Robetson - Henderson, Fabinho, Milner - Salah, Firmino, Mane
Antrenor: Jurgen Klopp

Stadion: San Paolo
Arbitru: Felix Brych

VEZI ȘI:

LIVETEXT + VIDEO S-a încheiat prima seară de Champions League din acest sezon » Liverpool, învinsă de Napoli! Remiză la Dortmund-Barcelona // Genk, echipa lui Ianis Hagi, umilită de Salzburg

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
iuli09
iuli09  •  18 Septembrie 2019, 07:51

Avand in vedere ca s-a intamplat doar de doua ori ca o echipa sa-si apere trofeul UCL castigat in anul anterior relevanta afirmatiei din titlu e nerelevanta si usor penibila .

yuri_paulsmy
yuri_paulsmy  •  18 Septembrie 2019, 07:51

Singura echipa care si-a aparat trofeul a fost Real, asadar nicio echipa, afara de Real Madrid, nu si-a aparat trofeul CL indiferent ca a castigat, a remizat, a pierdut sau a jucat samba in primul meci. S-ar putea la fel de bine spune: cand Liverpool isi ia nana de la Napoli in grupe, castiga CL, fanii englezi pot sta linistiti, statistica e de partea lor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează