LIGA CAMPIONILOR  ·  ŢSKA MOSCOVA - BAYERN, AZI, 19:00, DOLCESPORT 1, DIGISPORT 2

Nervi cu Boateng » Jerome e incert. Pep Guardiola îl arată cu degetul pe doctorul Muller-Wohlfahrt

Articol de — Marti, 30 Septembrie 2014, 00:00

Antrenorul lui Bayern e la cuţite cu stafful medical din mai, cînd a trecut peste decizia lui Muller-Wohlfahrt şi l-a lăsat pe Thiago să se trateze, fără succes, la Barcelona


Pep Guardiola are un dinte împotriva staffului medical. Înaintea meciului de diseară, cu ŢSKA Moscova, antrenorul lui Bayern s-a luat din nou de doctorul Muller-Wohlfahrt. Oful catalanului: repetatele probleme musculare cu care se confruntă Jerome Boateng.

Pep a trebuit să-l înlocuiască sîmbătă, în minutul 55 al partidei cu FC Koln (2-0), şi a răbufnit: "Nu pot schimba fundaşii în fiecare meci! În mod normal, ei trebuie să joace 90 de minute. O să vorbesc din nou cu medicii".

Guardiola a mai avut contre cu Muller-Wohlfahrt. Cea mai dură, în mai, după accidentarea lui Thiago. Medicul s-a opus unui tratament la Barcelona, antrenorul l-a lăsat să plece. Rezultatul: leziunea internaţionalului spaniol a recidivat. Cu musca pe căciulă, Pep a replicat apoi nervos cînd jurnaliştii i-au cerut informaţii despre problemele lui Ribery: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe «Mull»!".


Alarmă! Afară din hotel
Ajunşi la Moscova încă de duminică, bavarezii au avut o surpriză neplăcută la hotelul Ritz-Carlton. În jurul orei 22:30 s-a declanşat alarma de incendiu şi astfel au ajuns în stradă. Dar nu pentru multă vreme, fiindcă Guardiola a găsit soluţia. Şi-a invitat jucătorii cu păturile pe ei la un bar din apropiere, unde au petrecut următoarele două ore.Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:30 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:30 Fotbal, Reluare

Meciuri Clasice Bundesliga

Digi 2
Program TV complet

Liga 1