INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Imaginile care i-au aprins pe Beckham și Casemiro » Ce au făcut Neymar și Ronaldinho după meciul PSG-ului din Champions League

Neymar și Ronaldinho // foto: Instagram @ ronaldinho
Neymar și Ronaldinho // foto: Instagram @ ronaldinho

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 09:41 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:12

După meciul dintre PSG și RB Leipzig din Champions League, scor 3-2, brazilienii Neymar (29 de ani) și Ronaldinho (41), care a fost oaspete de onoare pe Parc des Princes, au ieșit în oraș.

PSG a obținut toate cele 3 puncte puse în joc în confruntarea cu RB Leipzig din Champions League. Nu fără emoții însă, pentru că nemții au condus cu 2-1 până în minutul 67, când Lionel Messi a ieșit la rampă.

Neymar și Ronaldinho, cină în oraș după PSG - RB Leipzig 

Meciul a fost urmărit cu atenție de fostul mare fotbalist Ronaldinho, ex-jucător la PSG între 2001 și 2003. De la „oficială” a asistat la partidă și Neymar, care a absentat din cauza unei accidentări.

Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri
PROGRAM
Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri

După meci, cei doi brazilieni au ieșit în oraș pentru a se bucura de o cină împreună. Ambii au postat fotografii pe conturile personale de Instagram, în care sunt cu zâmbetul pe buze. Imaginile au adunat milioane de aprecieri și un număr uriaș de comentarii. 

Printre cei care au lăsat un mesaj se numără fotbaliști și foști jucători importanți, precum Casemiro, Pele, David Beckham, Memphis Depay, Bebeto, Lucas Moura, Deco și Dani Alves. „Ahhhh, nu! Eu lipsesc”, a scris ultimul.

Înainte de meci, Ronaldinho s-a revăzut cu Lionel Messi, alături de care a jucat la Barcelona între 2005 și 2008. Cei doi s-au îmbrățișat înainte de fluierul de start.

Neymar s-a întâlnit cu o vedetă din România 

Vlăduța Lupău, soția lui Adrian Rus, fostul goalkeeper al lui CFR Cluj, a fost prezentă la meciul dintre PSG și RB Leipzig și a avut parte de un moment special.

Vlăduța a câștigat la licitație tricoul atacantului brazilian din meciul cu Reims, jucat în luna august. Tricoul este unul special, deoarece echipa din Paris a avut numărul de pe spate în culorile curcubeului, pentru a promova pacea, diversitatea și pentru a sprijini mișcarea LGBT.

Îmbrăcată cu tricoul lui Neymar, Vlăduța s-a fotografiat înainte de startul meciului lângă teren și a avut un mesaj amuzant: „Dacă aș avea un băiețel ar fi jucător de fotbal și ar juca la Paris”.

Ulterior, artista și-a îndeplinit visul. S-a întâlnit cu Neymar, l-a îmbrățișat și s-a fotografiat alături de acesta.

„Dacă îți dorești cu adevărat ceva se întâmplă. M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă. Iată răspunsul Lui”, a scris Vlăduța pe Instagram.

Mai multe știri din Champions League: 

Mircea Lucescu, prima reacție după înfruntarea cu Barcelona: „Au făcut 18 faulturi! E o lecție pentru jucătorii mei”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după un nou gol decisiv în Champions League + ce bornă a atins

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  21 Octombrie 2021, 12:31

Mi se pare de *** ce-a făcut Ronaldinho, iar acuma înțeleg ca nimeni nu mai iubește un club cu adevărat. Asta nu ar mai trebui sa fie imaginea Barcelonei, și sa meargă la psg. Frate de asta este bine ca FIFA sa stingă aceste spălări de bani, echipele mari vor întra în anonimat. Asta este realitatea, în Europa arabi destabilizează fotbalul. Toți se cam îndepărtează de Barcelona, bine eu nu am mai urmărit un meci de când a plecat Messi. Au pierdut tot ce te ținea în Spania. Devine un fel de Italia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează