INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - CHELSEA 0-2

Nota primită de Ciprian Tătărușanu, după un nou eșec al lui Milan în fața lui Chelsea » Ce scrie presa din Italia

Ciprian Tătărușanu / Sursă foto: Guliver/Getty Images +10   FOTO
Ciprian Tătărușanu / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 10:28 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 11:31

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost titular la AC Milan, marți seara, în înfrângerea cu Chelsea din grupele Champions League, 0-2. Goalkeeper-ul a bifat cel de-al doilea meci consecutiv ca titular în UCL și nu are vreo vină la cele două goluri ale britanicilor. 

Chiar dacă românul n-a putut stopa un nou eșec suferit de italieni în Ligă în fața londonezilor, portarul român a primit notă de trecere din partea jurnaliștilor din „Cizmă”.

Nu este neapărat vinovat la cele două goluri, însă nici nu a avut o reacție care să-i permită să intervină”, au scris cei de la Tuttomercatoweb, care i-au acordat nota 5,5, una în media echipei. 

În Gazzetta dello Sport, Ciprian Tătărușanu a primit nota 6, jurnaliștii cotidianului roz remarcând paradele românului la ocaziile lui Mount și Aubameyang.

Tătărușanu, trei intervenții salvatoare în Milan - Chelsea

Ciprian Tătărușanu nu a putut-o opri pe Chelsea nici la retur. AC Milan a primit o dublă lovitură în minutul 18, când Tomori a fost eliminat, iar Jorginho a transformat lovitura de la 11 metri rezultată. Aubameyang a dublat avantajul în minutul 34, cu o execuție simplă, din interiorul careului. 

Prestația portarului român a fost una fără greșeli majore, având și trei intervenții salvatoare. La milanezi, pe bancă s-a aflat și fundașul central Andrei Coubiș.

Titular de ocazie în poarta campioanei din Serie A, pe fondul accidentării lui Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu a apărat week-end-ul trecut și în derby-ul cu Juventus, câștigat de „diavoli” cu 2-0. Românul s-a achitat excelent de sarcini și a păstrat intactă poarta rossonerilor.

FOTO / Ciprian Tătărușanu, titular în Milan - Chelsea 0-2

+6 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Cine e Omer Atzili, fotbalistul care a răpus-o pe Juventus » Cel mai bun jucător din Israel putea evolua pentru România + implicat într-un scandal sexual

VIDEO+FOTO Seara surprizelor în Liga Campionilor » PSG, City, Real și Juventus, toate fără victorie! Tătărușanu, integralist în eșecul cu Chelsea + știm prima echipă calificată în optimi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează