INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

O Rey Leo » Messi a celebrat cu fanii victoria istorică: a reușit să reproducă o imagine legendară

8 martie 2017. Messi savurează superperformanța Barcelonei, ce a întors un 0-4 cu PSG +1   FOTO
8 martie 2017. Messi savurează superperformanța Barcelonei, ce a întors un 0-4 cu PSG

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 00:00

Messi a celebrat cu fanii blaugrana, pe ”Camp Nou”, calificarea istorică cu PSG, imitând bucuria lui Pelé, purtat pe brațe după triumful mondial al Braziliei din 1970.

De multe ori, Messi a fost comparat cu Pelé, o uriașă legendă a fotbalului mondial. Deși Leo nu a luat niciodată titlul mondial, spre deosebire de "tripla" reușită de brazilian (1958, 1962, 1970), bucuria împărtășită cu fanii a făcut punte peste timp între epocile marcate de cei doi campioni.

Adorație la superlativ

Leo l-a imitat pe "O Rey", în modul în care a sărbătorit pe " Camp Nou" calificarea miraculoasă în returul cu PSG (6-1). El Mundo Deportivo a alăturat sugestiv instantaneele fericirii: "Imediat după reușita decisivă a lui Sergi Roberto, argentinianul a sărit peste panourile publicitare și s-a dus la peluza Gol Nord, purtat pe brațe de ultrașii în extaz din facțiunea «Espal d' Animacio». A bătut de câteva ori cu pumnul în piept și a răspuns afecțiunii și adorației fanilor față de regele lor. Un jucător devenit idol din momentul în care a făcut pasul spre prima echipă a Barcelonei".

Stăpân pe Azteca!

Acum 47 de ani, Pelé era în al nouălea cer pe Estadio Azteca, unde 107.412 de spectatori au fost martorii triumfului clar al Seleçao, 4-1 în finala contra Italiei, în care a și deschis scorul. (foto 2)

"Messi e terminat"

Raymond Domenech l-a atacat pe Leo după returul cu PSG. "A fost cel mai slab om al Barçei. Tot meciul a stat la centru, tipic când nu vrea să alerge. E într-un recul al carierei și nu joacă decât static. Și intermitent. De fapt, nu mai joacă deloc, e complet absent. Messi a oferit mult, a fost magic, dar acum s-a terminat!", a spus fostul selecționer al Franței la Eurosport.

Lămâia talisman

În nebunia de după victorie, Suárez și-a amintit de amuleta sa, dezvăluind că el și Messi au și o superstiție secretă, pe lângă prietenia strânsă care-i leagă. Uruguayanul a scos din geanta ofițerului de presă al argentinianului, Pepe Costa, o lămâie. Luis și Leo au râs, convenind că, dincolo de tactica inspirată aleasă de Luis Enrique, talismanul a funcționat. Încă o dată.

55.000.000de vizualizări pe rețelele de socializare a avut poza cu Messi, în primele 24 de ore după incredibila remontada a Barçei

3,5este cota Barcelonei pentru câștigarea Ligii Campionilor. A devenit principala favorită după ce înaintea returului cu PSG avea 50 la 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează