INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALĂ

Bayern Munchen, avertizată înainte de finala Ligii Campionilor: „PSG este un alt calibru!”

Bayern a trecut de Lyon în semifinale, scor 3-0 // foto: Guliver/gettyimages
Bayern a trecut de Lyon în semifinale, scor 3-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2020 11:07 / Actualizat vineri, 21 august 2020 11:18

Oliver Kahn, viitorul director executiv al lui Bayern, avertizează în privința lui PSG: „Dacă faci greșeli ca acelea cu Lyon, Neymar și Mbappe nu te iartă”.

Suma uriașă pe care o câștigă fiecare jucător al lui PSG dacă francezii câștigă Liga!

Bayern e din nou în finală, după 7 ani, și visează la un al 6 triumf în competiția numărul unu a Europei. Însă viitorul său director executiv, Oliver Kahn, îi avertizează pe munchenezi că PSG „este un alt calibru decât Lyon”.

Cu echipa pe care campioana Germaniei a eliminat-o în semifinale, Kahn admite că n-a avut aproape deloc emoții. „În tribună am avut tot timpul senzația că n-avem de ce să ne facem griji. Iar la 2-0 părea că meciul poate continua la nesfârșit și francezii n-au forța să ne doboare”.

Kahn: „Neymar și Mbappe nu te iartă!”

Finala, însă, e cu totul altceva. Ca unul care a pierdut una cu Bayern în prelungiri, acel halucinant 1-2 cu Man. United din 1999, și a câștigat o alta la penalty-uri, contra Valenciei, în 2001, Kahn a făcut trimitere la disfuncționalitățile din apărarea lui Hansi Flick.

„Greșeli ca acelea comise în debut, cu Lyon, trebuie să dispară. În special pasele greșite și mingile pierdute ușor în propria jumătate. În asemenea situații, de regulă, Neymar și Mbappe nu te iartă”, a comentat fostul portar. 

Lui însă nu-i este teamă: „Avem și noi armele noastre. Eficacitatea, ambiția și acea nemaipomenită încrederea de sine după 20 de victorii la rând în toate competițiile. Sunt sigur că și parizienii le-au remarcat”.

11 finale de Ligăare Bayern în palmares. E la egalitate cu Milan și la 5 lungimi de liderul Real Madrid (16)

29de meciuri la rând fără eșec are Bayern în toate competițiile: 28 de victorii și o remiză

Imnul Ligii, medicamentul potrivit

Benjamin Pavard a revenit pe teren, contra lui Lyon, după 3 săptămâni și jumătate de la o leziune pe care medicii o vedeau vindecată în mai mult de-o lună. „Mi-am dorit atât de mult să joc că în fiecare dimineață ascultam imnul Ligii”, a dezvăluit fundașul lui Bayern medicamentul care l-a ajutat să se recupereze atât de repede.

Pe termen lung nu ajunge

Serge Gnabry a intrat acum un an și jumătate în rândul veganilor. Însă fără carne, lactate, ouă și pește „pe termen lung nu e de ajuns pentru un sportiv de performanță”, l-a avertizat un nutriționist. 

Internaționalul lui Bayern a simțit-o pe pielea lui și de ceva vreme a intrat pe mâna bucătarului echipei, Alfons Schubeck, care a liniștit pe toată lumea: „Ne asigurăm zi de zi că Serge se hrănește corect”.

Mai multe știri din Liga Campionilor:

Bayern Munchen și Robert Lewandowski, vânătorii de recorduri! Statistici impresionante în Liga Campionilor

Secretul lui Bayern » Șefa din Bundesliga: a jucat la club, iar acum e cheia succesului din Liga Campionilor

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
steauaeuna
steauaeuna  •  21 August 2020, 13:07

N-am nimic cu ei, sunt total daruiti jocului, uita de tot cat sunt in teren dar as vrea sa bata PSG desi nu prea vad cum. Asa ca la pariuri meciul asta il joc la goluri. Peste 3,5...si-mi iese...

bazinga
bazinga  •  21 August 2020, 13:00

Si eu zic ca daca Bayern face aceleasi greseli pe care le-a facut cu Lyon, in finala PSG ii curenteaza rau prin cei 2 killeri din atac !Nemtii au aratat mari slabiciuni in aparare cu Lyon !Merg pe PSG....2-1....Nemtii nu sunt invincibili sau imbatabili...nici vorba!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează