INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - GALATASARAY, MÎINE, DE LA 21:45, DIGI, DOLCE, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Paulo Sergio dă două veşti bune fanilor înaintea meciului cu Galatasaray

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 13:25

Campioana României, CFR Cluj, va da mîine seară o nouă bătălie în grupele Ligii Campionilor (de la 21:45, digi, dolce, tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.ro).

Proaspătul antrenor al ardelenilor, portughezul Paulo Sergio, a vorbit despre întîlnirea cu Galatasaray şi a dat două veşti bune fanilor:

" Sougou şi Bastos sunt în formă bună şi sunt apţi de joc. Eu nu pregătesc un joc ca să terminăm la egalitate, doresc mereu victoria.

La CFR voi juca un sistem care să se potrivească grupului de jucători pe care îi am la dispoziţie. Dar sistemul nu e atît de important, în fotbal dinamica e importantă. Depinde de caracteristicile individuale ale fotbaliştilor. Nu contează foarte mult posesia, important este rezultatul", a declarat Paulo Sergio la conferinţa de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
elsopotyi
elsopotyi  •  07 Noiembrie 2012, 18:34

MULT SUCCES SCUNPEI MELE ECHIPE CFR CLUJ.

blaustein
blaustein  •  06 Noiembrie 2012, 17:14
Postat de dalvis76 pe 06 Noiembrie 2012, 14:03

"Nu contează foarte mult posesia, important este rezultatul", a declarat Paulo Sergio la conferinţa de presă. in sfarsit un antrenor care stie ce vrea.

Exact asta a facut Andone in meciurile de UCL, dar parca nu vedeti. Cred ca si cu Slovan a avut mai putina posesie, ca sa nu vorbim de dubla cu Basel si Braga.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  06 Noiembrie 2012, 16:20

HAI CFR> Aratati la toata lumea ca sunteti campioana Romaniei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează