INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LYON 1-3

VIDEO+FOTO Guardiola pune la zid un jucător după eșecul lui Manchester City cu Lyon: „Nu poate face asemenea greșeli!”

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 00:45 / Actualizat duminica, 16 august 2020 01:11

Lyon a reușit un rezultat incredibil și a învins-o pe Manchester City, 3-1 în sferturile UEFA Champions League, după un joc spectaculos reușit de formația antrenată de Rudi Garcia.

Semifinalele Ligii Campionilor: 

  • RB Leipzig - PSG: marți, 18 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport;
  • Lyon - Bayern: miercuri, 19 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport.

Guardiola și Manchester City se opresc din nou înainte de semifinalele UEFA Champions League, iar antrenorul catalan a încercat să explice eșecul cu Lyon și l-a certat pe Sterling, care la 1-2 a ratat cu poarta goală din 6 metri.

„Asta e viața. Poate într-o zi vor rupe acest barieră din fața semifinalelor. Am avut multe ocazii, am făcut tot ce trebuia, dar nu am marcat. În repriza a doua a fost bine, am fost în meci. Am simțit că am fost mai buni, dar trebuie să fii perfect și nu am fost.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, nu caut scuze. Până la urmă, ce am făcut nu a fost suficient. Am plătit pentru greșelile făcute în momentele cheie. La ratarea lui Sterling trebuia să înscriem și să mergem în prelungiri. El nu poate face greșeli de acest gen. Dezamăgirea este una mare, dar vom încerca din nou. Acum mergem în vacanță, dar ne întoarcem repede. Meritam să câștigăm în sezoanele trecute, dar nu am făcut-o”, a declarat Guardiola după Manchester City – Lyon 1-3, potrivit Gazetta dello Sport.

Vezi AICI VIDEO cu cele mai tari faze și desfășurarea meciului Manchester City – Lyon

Bătălia Cotelor - episodul 2 » Cine a avut curajul să parieze asta la Barcelona - Bayern? + Două controverse majore pentru meciurile din Europa League

Citește mai multe știri din Champions League:

A greșit VAR-ul?! Fază controversată în Lyon - Manchester City

Kyle Walker, repriză de coșmar în Manchester City - Lyon! La un pas de autogol + gafă la golul francezilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sibelius
sibelius  •  16 August 2020, 08:35
Postat de Carlos Mendoza pe 16 August 2020, 03:36

Tovarășul guardiola nu prea știe să piardă...

Tovarasul Guardiola stie doar sa cheltuiasca sume enorme. Cu City nu a trecut de sferturi, cu Bayern de semifinale. Titlurile sunt neimportante- alea le poate castiga si Niko Kovac.

1725694934354192
Master Chef  •  16 August 2020, 08:11

Cu Sterling are dreptate. In rest, a făcut prost echipa și-a mai fost și "ajutat" de arbitru...

111855873007282
Un Timisorean  •  16 August 2020, 06:21

Guardfiola esti gata, a trecut si epoca ta. Esti deja de domeniul trecutului. Vin tinerii - Nagelsmann , Rudi Garcia, Flick, chiar si Tuchel - din spate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează