INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - CHELSEA

Pepe avertizează jucătorii de la Chelsea după ce aceștia au exultat la aflarea adversarului: „S-au bucurat devreme"

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 13:20 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 13:48

Pepe, căpitanul lui Porto (38 de ani), vrea să-i facă pe cei de la Chelsea să regrete reacția din vestiar când au aflat adversara din „sferturi". 

„Toată lumea a aflat că s-au bucurat atunci, dar ei știu că-i așteaptă meciuri grele. Suntem umili, muncim și ne ajutăm pe teren. Poți greși o pasă, o intercepție, ratezi un gol, numai că vom evolua la victorie și la Sevilla. Avem mulți jucători cu meciuri multe, însă oboseala acumulată nu e o scuză când reprezinți Porto", a declarat Pepe în interviul la TNT Sports Brasil.

Antrenorul Sérgio Conceição l-a întrecut ca procentaj al succeselor în Ligă (53,8%) pe Jose Mourinho (câștigător cu Porto al competiției în 2003-'04) și a cerut suportul fanilor, printr-un mesaj emoționant pe Twitter.

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

Cele mai interesante curiozități de la ultima întâlnire oficială dintre Liverpool și Real Madrid » Ultimul meci pentru Cristiano Ronaldo în tricoul „blanco”

Vicecăpitanul lui Bayern a devenit antrenorul din teren al echipei: „Radio Müller”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează