INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF

FOTO Galatasaray dă lovitura în prelungiri în „thriller-ul” din Norvegia. Rezultatele de miercuri din play-off-ul Champions League

Molde - Galatasaray / Sursă foto: Facebook@ Galatasaray +5   FOTO
Molde - Galatasaray / Sursă foto: Facebook@ Galatasaray

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 23:58 / Actualizat joi, 24 august 2023 00:24

Meciurile din play-off-ul Champions League au continuat miercuri seara cu alte trei confruntări: Molde - Galatasaray 2-3, Braga - Panathinaikos 2-1 și Maccabi Haifa - Young Boys 0-0.

A fost spectacol în Norvegia, în Molde - Galatasaray! Nordicii au fost cei care au început mai bine duelul de pe „Aker Stadion”. Au deschis scorul repede, după opt minute, prin Ellingsen, semnalul ideal că la Molde urma o „ploaie” de goluri. 

Așa avea să fie, Galata reușind să întoarcă soarta meciului în decurs de doar patru minute. Oliveira a egalat în minutul 25, pentru ca experimentatul Icardi să înscrie cu o execuție antologică în minutul 29, un voleu spectaculos din interiorul careului care a dus formația Cim-Bom în avantaj.

Galatasaray dă lovitura în prelungiri în „thriller-ul” din Norvegia!

Galata a mai avut un gol anulat până la pauză, însă pe tabelă aveau să apară cei de la Molde. Haugen a restabilit egalitatea în minutul 56 în cel mai spectaculos meci al serii, în care ultima jumătate de oră a însemnat un „dans” pe contre. 

Cei care aveau să dea lovitura au fost oaspeții. Icardi și-a desăvârșit seara cu un assist, iar Midtsjo a înscris golul victoriei lui Galatasaray în al treilea minut al prelungirilor

FINAL » Molde - Galatasaray 2-3

Panathinaikos „trăiește” grație golului din prelungiri!

După un 0-0 neconcludent în prima parte, duelul din Portugalia a fost desăvârșit de o repriză secundă la cote înalte. În minutul 73, gazdele conduceau cu 2-0 și părea că Sporting i-a doborât definitiv pe eleni. 

Însă calculele pentru calificare s-au schimbat radical în prelungiri. Braga a ratat o ocazie uriașă de 3-0, iar Panathinaikos a înscris golul care o ține în viață pe un contraatac de manual. Returul din Grecia se anunță unul de „foc”.

FINAL » Sporting Braga - Panathinaikos Atena 2-1

Deznodământul se amână în Maccabi - Young Boys

Cel mai echilibrat duel al serii a fost în Israel, unde Maccabi Haifa și Young Boys au încheiat la egalitate, 0-0, mutând suspansul pentru returul de peste o săptămână.

Elvețienii n-au șutat pe porată 90 de minute, însă au fost de netrecut în defensivă, „destructurând” orice tentativă de atac a gazdelor, la care Suf Podgoreanu, fotbalistul cu origini românești din Israel, a fost rezervă neutilizată.

FINAL » Maccabi Haifa - Young Boys Berna 0-0

Maccabi - Young Boys / Sursă foto: Facebook@ Young Boys
Molde - Galatasaray / Sursă foto: Facebook@ Galatasaray
Maccabi - Young Boys / Sursă foto: Facebook@ Young Boys
Maccabi - Young Boys / Sursă foto: Facebook@ Young Boys
Maccabi - Young Boys / Sursă foto: Facebook@ Young Boys
+1 FOTO

Primele trei partide din play-off-ul Ligii Campionilor s-au jucat marți. România a fost reprezentată de Bogdan Racovițan și Deian Sorescu, ambii pe teren în eșecul suferit de Rakow, 0-1 cu FC Copenhaga. Ianis Hagi nu a prins lista pentru Rangers - PSV, scor 2-2.

Citește și alte știri de actualitate: 

Racovițan, ghinionistul serii în play-off-ul Ligii Campionilor » Sorescu a jucat și el, Ianis Hagi doar în tribune

Tată și fiu, colegi la aceeași echipă » Vagner Love și Enzo Vagner vor juca împreună

Scandal cu Benzema în Arabia Saudită » Renunță la contractul de 240 de milioane de euro?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  24 August 2023, 08:29

...vidul si golul nu mi le am putut niciodata imagina ca pe o absenta ...

anditu2003
anditu2003  •  24 August 2023, 02:19

La fotbal esti reprezentat de echipe , care pot avea 11 brazilieni , nu de jucatori individuali ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează