INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

Presa catalană a luat foc după Real Madrid - Juventus, 1-3: "Jaful secolului. Scandalos. Arbitrul a inventat un penalty inexistent"

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 09:28

Ziarele din Catalunya au criticat dur prestația lui Michael Oliver din Real Madrid - Juventus, 1-3.

Exact cum era de așteptat. Ziarele catalane parcă au uitat de umilința suferită de Barcelona în Cetatea Eternă, răzbunându-se pe Real Madrid. În opinia lor, campioana Europei s-a calificat în semifinalele Champions League numai pentru că a ajutat-o "centralul" englez Michael Oliver, cu acea lovitură de pedeapsă dictată în minutul 90+3.

Sport este, de departe, cel mai agresiv. "Jaful secolului" a fost titlul de pe copertă. "Scandalos. Arbitrul a inventat un penalty inexistent doar ca Realul să joace semifinalele, iar Juventus a încheiat meciul distrusă, ratând o «remontada» istorică".

Mundo Deportivo a completat. "Master în arbitraj", a titrat cotidianul din Barcelona. "Madridul trece mai departe în stilul său caracteristic, cu un penalty foarte dubios în minutul 90+3".

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
polistul68
polistul68  •  12 Aprilie 2018, 16:07
Postat de romeverest pe 12 Aprilie 2018, 10:22

Hai sa fim seriosi !! In ultimele secunde ale timpului regulamentar nu se da un asemenea penalty, mai ales ca nua fost un fault clar !! Un arbitru destept ducea meciul in prelungiri si acolo se decidea totul. Real Madrid, pentru aceasta calificare dibioasa, nu va castiga Liga Campionilor pentru ca Dumnezeu nu doarme !!

Amice, nu exista regulament pt min 37 sau min 92....ok, exista spiritul jocului....dar daca nu era faultat, avea sanse mari ma marcheze..de ce sa-i scoti mingea din poarta ? sa fim realisit, faza f grea, ce trebuie judecata in 2 sec....daca nu dadea penalty, si se califica Juve....criticile erau invers...ca Juve castiga prin furtisaguri..ca nu s-au lecuit, ca mafia italiana....nu poti sa judeci o calificare, dupa 2 meciuri, prin prisma unei singure faze....care faza e f discutabila...

fangigi
fangigi  •  12 Aprilie 2018, 15:23

Cum sa-i atace cei de la Barca pe Real? Unde-i patriotismul? Adica ei tineau cu italienii? Nu se face asa ceva! Realu juca pentru coeficientul $paniei, aducea puncte si trofeul tot pentru Spania! Uite ca ei nu sunt ipocriti si spun adevarul, nu ca la noi cand joaca mizeria de fcsb si se fac de ras luand cate 5 goluri sa nu cumva sa te bucuri ca esti tradator de tara si de neam si de nevoi si de saracie! Toata stima catalani!

craiovenis
craiovenis  •  12 Aprilie 2018, 15:08

A fost fault clar, penalty indiscutabil! Poate contextul, minutul si spiritul jocului sunt discutabile...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează