INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Președintele Barcelonei lămurește lucrurile pe banca tehnică: ”Antrenorul rămîne dacă voi fi reales!”

Dacă la AS Roma n-a reușit, Luis Enrique a bătut-o pe Juventus cînd trebuia // Foto: Reuters
Dacă la AS Roma n-a reușit, Luis Enrique a bătut-o pe Juventus cînd trebuia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 00:00

Printre prioritățile sale, șeful blaugrana a dezvăluit că îi va propune tehnicianului prelungirea contractului scadent în iunie 2016: "L-am văzut foarte entuziasmat și legat de echipă”.

" Luis Enrique este cea mai bună opțiune pentru sezonul viitor. Merita triumful de la Berlin, pentru că a primit atîtea critici dure, deși ne-a condus perfect", declara Xavi după finala cu Juventus.

Ideea și-a găsit ecou la președintele Josep Maria Bartomeu, care a dezvăluit ieri, la un post de radio spaniol, că Lucho va continua dacă el va fi reales!

"N-am nici un dubiu asupra rămînerii lui. Printre primele lucruri pe care le voi face dacă-mi păstrez postul va fi să-i propun reînnoirea acordului. L-am văzut foarte entuziasmat și legat de echipă și de stafful tehnic. Merită nota 10 pentru acest sezon și nu există motive să rupem înțelegerea", a declarat Bartomeu, pe care doar Joan Laporta l-ar putea înfrunta la proximele alegeri dacă decide să candideze.

Acordul lui Lucho expiră peste un an și antrenorul a lăsat de înțeles că nu vrea să plece: "Fanii Barcelonei au idei clare și eu la fel. Nu mai e nevoie să confirm nimic".

6 trofeear putea cîștiga Luis Enrique pe banca Barcelonei dacă mai ia Supercupa Spaniei, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează