INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - NEWCASTLE 1-1

Reacția lui Eddie Howe după faza care a decis PSG - Newcastle: „Din păcate, nu pot spune ce gândesc”

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:31 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:59

Eddie Howe, managerul lui Newcastle, s-a arătat dezamăgit de finalul partidei PSG - Newcastle 1-1. 

Formația engleză a condus până în minutele de prelungire, fiind egalată după ce Kylian Mbappe a marcat dintr-un penalty acordat după o fază controversată. După meci, Eddie Howe și-a felicitat jucătorii și a criticat decizia lui Simon Marciniak.

Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”
PSG - NEWCASTLE 1-1
Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”

Reacția lui Eddie Howe, după PSG - Newcastle

„Încă încerc să mă împac cu ce s-a întâmplat. Încă mă simt afectat, dar în același timp sunt foarte mulțumit de ce au arătat jucătorii în acest meci. Din păcate, am rămas fără noroc pe final. Nu cred că e penalty. 

Când lumea se uită la reluări nu ia în calcul cât de repede se desfășoară totul. Mai întâi îl lovește în piept. Nici dacă îl lovea în mână prima dată nu era penalty, pentru că e foarte aproape de minge. Dar existau mai multe argumente. 

Nu e penalty dacă mingea te lovește mai întâi în piept și după aceea în mână, pe care o ții jos. Din păcate, nu pot să spun ce gândesc...”, a spus Eddie Howe, potrivit The Sun.

El a fost completat de Jermaine Jenas, fost jucător la Newcastle, care a analizat partida: „Jucătorii au dat totul. Trebuia să fie o victorie istorică, dar echipa a fost furată”.

Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului primit de PSG în meciul cu Newcastle

La ultima fază, într-un moment în care șansele de calificare în optimi erau minime PSG a primit penalty. Dembele a încercat să dea o minge pe lângă Livramento, balonul l-a lovit în piept și apoi în braț pe fundașul lateral. 

+4 FOTO

Arbitrul Simon Marciniak n-a acordat penalty, în ciuda protestelor jucătorilor francezi. Tomasz Kwiatkowski, arbitrul VAR, l-a chemat pe „central” să revadă faza la monitor, iar decizia finală a fost penalty pentru PSGMbappe a înscris și a obținut un punct crucial pentru PSG. 

Citește și:

Istvan Kovacs, sub presiune la Milan - Dortmund! A acordat două penalty-uri în doar 5 minute

Fotbalistul promovat și debutat de Mircea Lucescu, decisiv în Champions League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  29 Noiembrie 2023, 10:58
Postat de contrabas3 pe 29 Noiembrie 2023, 10:14

Dacă noi am scrie ce a spus Jermaine Jenas, despre furt, *** ne-ar cenzura pe motiv că sunt acuzații ce nu au fost probate/dovedite. Lol!

În absolut fiecare zi de Miercuri am cel puțin un comentariu cenzurat și primesc și cartonaș galben. Sunt curios cine de la ziar are dureri de stomac în fiecare Miercuri. Lol!

contrabas3
contrabas3  •  29 Noiembrie 2023, 10:14

Dacă noi am scrie ce a spus Jermaine Jenas, despre furt, *** ne-ar cenzura pe motiv că sunt acuzații ce nu au fost probate/dovedite. Lol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  29 Noiembrie 2023, 09:22

Bratul ridicat i-a creat un avantaj, ce se tot... englezii!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează