INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 1-2

PSG - REAL MADRID 1-2 // El e noul "Rege" al Madridului » Meci fabulos în Ligă: gol, o singură pasă greșită și 15 dueluri câștigate

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 09:20

Carlos Henrique Casemiro, 26 de ani, a fost cel mai bun jucător de pe teren în partida câștigată de Real Madrid pe terenul celor de la PSG, scor 2-1.

Casemiro, omul din umbră al Realului, a făcut aseară o partidă perfectă în absența lui Kroos și Modrici. Și nu e vreo exagerare. Cifrele brazilianului sunt grăitoare.

Golul, norocos ce-i drept, marcat în minutul 80 al partidei a fost încununarea unui meci impecabil. Casemiro a avut o acuratețe de 98 la sută a paselor corecte, reușind să trimită mingea unde a dorit în 56 din 57 de tentative. A comis un singur fault, a recuperat nu mai puțin de 11 baloane și a câștigat 15 dueluri cu jucătorii adverși.

Marca nu s-a zgârcit cu laudele, numindu-l la final "El Rey Casemito".

Vezi cele mai importante faze din PSG - Real Madrid, 1-2.

Dorit de rivali

Casemiro a impresionat și în manșa tur a optimii cu PSG. Britanicii de la express.co.uk anunțau ieri că francezii sunt dispuși să spargă pușculița pentru brazilian. Nasser Al-Khelafi ar fi propus o tranzacție tentată pentru madrileni: Julian Draxler și o sumă semnificativă de bani în schimbul lui Casemiro.

40.000.000 de euro
este valoarea lui Casemiro conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Martie 2018, 11:02

Casemiro joaca senzational de o vreme deja. gsp abia acum l-a descoperit, impreuna cu apa calda.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează