INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - MANCHESTER UNITED 1-3

PSG - UNITED 1-3 // VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: de ce a purtat vestă Ole Gunnar Solskjaer + reacția devenită virală pe Twitter

Ole Gunnar Solskjaer  // FOTO: Reuters
Ole Gunnar Solskjaer // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 09:23

Manchester United a produs o surpriză de proporții miercuri seară, reușind să se impună în deplasare în fața lui PSG, 3-1, și să obțină o calificare nesperată după rezultatul nefast din tur, 0-2.

Două lucruri inedite au captat atenția după meciul de aseară:

1. Vesta lui Solskjaer 

Tehnicianul Ole Gunnar Solskjaer a surprins pe toată lumea în meciul cu PSG prin prisma vestei pe care a purtat-o peste haina sa timp de o repriză, una asemnătoare celor pe care jucătorii de rezervă o poartă atunci când se încălzesc.

Presa din Anglia și-a pus nenumărate întrebări despra decizia norvegianului, iar concluzia a fost că acesta ar fi fost obligat de organizatori să poarte vesta pentru a nu produce dificultăți arbitrilor prin prisma confuziei cu tricourile închise la culoare ale celor de la PSG.

Totuși, argumentul nu se aplică și în cazul lui Thomas Tuchel. Antrenorul lui PSG nu a recurs la o decizie asemătoare, deși era îmbrăcat tot în negru. 

După pauză, norvegianul a renunțat la vestă. Coincidență sau nu, Ole a ținut respectivul accesoriu doar în repriza în care PSG a atacat la poarta din jumătatea de teren pe care se afla banca „diavolilor”. 

2. Bucuria lui Lingard

Britanicii au dat lovitura în al treilea minut al prelungirilor, prin Rashford, care a înscris din penalty. Reușita acestuia a fost celebrată și de colegul Jesse Lingard, cel care nu a făcut deplasarea la Paris din cauza unei accidentări.

Pe contul lui Lingard de Twitter a apărut un videoclip cu reacția fotbalistului după ce United înscrie golul 3. Descătușat, acesta celebrează precum un copil victoria care o propulsează pe United în sferturile Ligii Campionilor. Clipul a devenit rapid viral pe Twitter, unde a strâns mii de reacții.

VIDEO cu rezumatul meciului PSG - Manchester United 1-3

Vezi și: PSG - UNITED 1-3 // VIDEO Neymar, atacuri furibunde după eliminarea lui PSG: „E o rușine! Tipii ăștia de la VAR nu pricep nimic din fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează