INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 2-3

Rădoi îi ceartă pe jucători: "A fost o relaxare totală" » Antrenorul Stelei şi-a amintit de "coșmarul Boro"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 23:37

Steaua s-a calificat în turul III al preliminariilor din UEFA Champions League, deşi a pierdut returul cu Trencin, scor 2-3. Campioana României s-a impus în tur, în Slovacia, scor 2-0.

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a comentat meciul cu Trencin şi calificarea în turul III.

"Am intrat prea relaxaţi şi am crezut că meciul şi calificarea sînt rezolvate. A fost o relaxare totală. Am primit o palmă. Ne interesa calificarea, chiar dacă jocul nu era prea spectaculos. Cel mai important este că mergem mai departe.

Am luat două goluri în 20 de minute şi totul s-a schimbat. Mi-am adus aminte de meciul cu Middlesbrough şi este bine că nu am luat şi golul patru. 

La pauză, cel mai important era să îi motivez. Le-am spus că nu era nimic pierdut şi că trebuia să marcăm cel puţin două goluri fără să primim altul.  

Îi felicit pe cei de la Trencin pentru cum au abordat această calificare. Au un joc colectiv foarte bun şi au progresie şi posesie excelentă. Este important să învăţăm ceva din această suferinţă. Sper ca în meciurile cu Partizan să arătăm experienţă şi maturitate", a spus Rădoi la televiziunea sportro.

"A contat foarte mult absenţa suporterilor" Mirel Rădoi

În turul III, Steaua va juca împotriva sîrbilor de la Partizan Belgrad. Roș-albaștrii vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
jim_raynor
jim_raynor  •  23 Iulie 2015, 13:08

cosmarul "boro" a fost provocat de *** radoi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Iulie 2015, 11:15

Pare ca Radoi nu a fost la Zlina. Ar fi reactionat la modul in care Papp a fot ridiculizat, acolo. E adevarat si faptul ca Popa nu l-a ajutat,in aparare. Cu Tosca,cel mai sigur aparator,vin zile grele. Breveld si Chipciu, Guiherme nu au contat in joc,in plus Stanciu a iesit accidentat.Nu exista rezerve capabile.In plus si Tade a fost slab,era sa rateze 11m. Ma rog cu Tamas ati facut *** ( desi juca fotbal bine),dar cu Iancu ce aveti ? Aseara era util . Nu cu biciul de face educatie !. La Steaua cei doi inchizatori nu urca,Popa e bramburist,Stanciu a iesit rapid,Chipciu,din nou, lipsa la joc. Stiu ca fotbalul nu e matematica,dar logic,cu sarbii iesim din competitie. Nici Radoi nu are valoare de antrenor,la acest nivel. Se vede clar asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615709148708568
Amalia Banu  •  23 Iulie 2015, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează