INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Reacție vehementă după FCSB - Viktoria Plzen! Atac la Alibec: "Trebuie dus la psihiatru! Îi trebuie medicamente"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 22:15

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. (Vezi aici detalii)

Prezent la meci, Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a avut o reacție vehementă la adresa lui Denis Alibec, căpitanul celor de la FCSB. Acesta l-a criticat pe atacantul de 26 de ani pentru comportamentul lui și pentru protestele care i-au adus un cartonaș galben.

"Este o dezamăgire mare de tot! Alibec trebuie dus la psihiatru. Îi trebuie medicamente care să-l liniștească. Ne face de râs.

Eu cred că se califică acolo Steaua. Dacă aduci 6 oameni de la Astra, le trebuia și antrenor. Marius Șumudică trebuia adus și el", a spus Dragomir la ieșirea de la Arena Națională.

"Alibec face mereu așa. Nu se controlează. Încercăm încet-încet să-l facem să renunțe la asta. Este o problemă. Ia un galben rapid și după aceea riscă să ia cartonașul roșu" Dică, potrivit TV Digi Sport, 22 iulie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2017, 11:52

Mitica, ca si Radu Naum, le stie pe toate. Orice ai intreba si la orice ora din zi sau din noapte, are raspunsul pregatit. Ca e la curent sau nu cu o stire, asa o mai suceste incat iti da impresia ca e in mijlocul intamplarii. Pe Radu deja il pun pe '***' cand este in emisiune. Deschid sonorul dupa ce imi dau seamam ca a terminat sa-si raspunda propriei intrebari. Interlocutorii de-abia ingaima 3-4 fraze, ca Radu si anunta publicitatea. Astia-s din acelasi aluat. Vorbesc mult si egocentric.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  26 Iulie 2017, 09:32

de ani de zile scoala romanesca de antrenori condusa de niste incompetenti ne propovaduieste refrenul cum ca jucatorii de valoare sunt capriciosi. Atunci cand esti incompetent , nu ai metoda si nu sti sa utilizezi parghiile de care dispui pentru a educa un jucator cu personalitate , te ascunzi dupa astfel de sintagme asa cum a facut Sumudica , care l-a umbra unor rezultate a permis ca niste talente deosebite precum Budescu sau Alibec sa involueze ca si OAMENI si deci implicit ca si comportament . Felicitari scolii romanesti de antrenori pentru ca prin produsele sale a reusit sa transforme niste potentiali super jucatori in niste talente irosite pe bani putini intr-un campionat anonim . E ca si cand ai lua piese de Mercedes si intr-un final ai reusi sa asamblezi un Olcit . Bravo Radulescule, Apolzane si nu la urma Mircea Sandu , Dragomir si mult iubitului conducator Burleanu . ,,Aferim"

mircea_deca
mircea_deca  •  26 Iulie 2017, 08:47

mitica asta ,nu se mai duceeee........toti analfabetii o duc bine in tara asta.......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close