INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX 1-4

REAL MADRID - AJAX 1-4 // „Solari și-a semnat sentința” » Presa din Spania anunță deja: 4 nume dintre care se va alege înlocuitorul argentinianului

Santiago Solari // FOTO: Guliver/GettyImages
Santiago Solari // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 09:19

Real Madrid, câștigătoarea ultimelor 3 ediții de Champions League, a fost eliminată surprinzător aseară din optimile competiției, fiind învinsă categoric pe teren propriu de Ajax, 1-4. În tur, spaniolii câștigaseră cu 2-1.

Numit în noiembrie 2018 pe banca lui Real Madrid, argentinianul Santiago Solari, 47 de ani, nu va mai continua și în sezonul viitor pe banca lui Real Madrid.

Mundo Deportivo titrează azi „Solari condamnat”, după ce Real a fost eliminată din Champions League, Cupa Spaniei și are șanse minime la campionat. Spaniolii scriu că Florentino Perez, șeful lui Real, este hotărât să nu-l mai păstreze pe Solari și că rămâne de văzut doar dacă va renunța acum la el sau la vară, când îi expiră contractul.

Perez lucrează deja la pregătirea noului sezon, iar Mundo scrie că șefii lui Real Madrid au pregătit deja o listă cu 4 posibili înlocuitori: Massimiliano Allegri, Jose Mourinho, Mauricio Pochettino și Zinedine Zidane.

  • Jose Mourinho, 56 de ani, este liber de contract după demiterea de la Manchester. A mai antrenat la Real între 2010 și 2013, câștigând un campionat, o Cupă și o Supercupă.
  • Mauricio Pochettino, 47 de ani, este antrenorul celor de la Tottenham. Argentinianul a mai lucrat în Spania, la Espanyol, între 2009 și 2012.
  • Massimiliano Allegri, 51 de ani, este în prezent tehnicianul celor de la Juventus, cu care a câștigat 4 titluri de campion.
  • Zinedine Zidane, 46 de ani, este numele surpriză vehiculat în presa spaniolă. Acesta a plecat la finalul sezonului trecut de la Real, după ce a câștigat 3 trofee Champions League la rând. Este liber de contract, iar Perez speră că l-ar putea convinge să revină.

 

Citește și:

7 cifre rușinoase pentru Real Madrid după eliminarea din Ligă » Prima oară în istorie când echipa pățește așa ceva!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  06 Martie 2019, 19:15

La stilul lui Florentino Perez,mai curand il va oferta pe antrenorul lui...Ajax!Sau macar un neamt!

pma77
pma77  •  06 Martie 2019, 12:30

Cred ca ar trebui sa se intoarca Zidane si Ronaldo...nu inteleg nici acum de ce au plecat cei doi..nu stiu cum a fost posibil sa plece asa aiurea in plina glorie!!!!

balauru48
balauru48  •  06 Martie 2019, 10:32

Cel mai potrivit antrenor pentru Real este Pochettino.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează