INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - CHELSEA 1-1

VIDEO + FOTO Controversă în Spania, după Real - Chelsea! Verdictul specialistului: „Golul trebuia anulat”

Real Madrid și Chelsea au remizat, scor 1-1, în manșa tur a semifinalei UEFA Champions League. Golul marcat de Karim Benzema (33 de ani) în minutul 29, la scorul de 0-1, a venit după un moment controversat. +2   FOTO
Real Madrid și Chelsea au remizat, scor 1-1, în manșa tur a semifinalei UEFA Champions League. Golul marcat de Karim Benzema (33 de ani) în minutul 29, la scorul de 0-1, a venit după un moment controversat.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 00:16 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 00:50

Real Madrid și Chelsea au remizat, scor 1-1, în manșa tur a semifinalei UEFA Champions League. Golul marcat de Karim Benzema (33 de ani) în minutul 29, la scorul de 0-1, a venit după un moment controversat. 

Karim Benzema a înscris un gol superb în minutul 29 al disputei cu Chelsea, un voleu imparabil, din 8 metri. Înainte ca mingea să ajungă la el, Casemiro a câștigat un duel aerian cu Cesar Azpilicueta. Presa din Spania a semnalat un posibil fault în atac. 

Verdictul specialistului: golul lui Benzema trebuia anulat

Casemiro pune evident mână pe fundașul lui Chelsea, iar Juan Andujar Oliver, fost arbitru internațional, spune că faultul este evident: „Da, Casemiro îl faultează pe Azpilicueta, înainte ca Militao să devieze către Benzema, care marchează. Golul trebuia anulat”. 

„Centralul” olandez Danny Makkelie nu a observat incidentul, iar Kevin Blom, conaționalul său din camera VAR, nu l-a atenționat. 

Citește și alte știri despre fotbalul din UEFA Champions League: 

EXCLUSIV Antrenorul pe care Mircea Lucescu pariază: „Ne va depăși pe toți. Și pe mine, și pe Ferguson”

Campionii cu putere de stat » Manchester City, sumă astronomică investită în transferuri, în ultimii 10 ani!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
traian_v
traian_v  •  28 Aprilie 2021, 16:11

Da' geniul Craciunescu ce spune?

enigmaticul
enigmaticul  •  28 Aprilie 2021, 14:41

Oricum nu se vor califica, cu tot ajutorul fluierașilor! Liga o va câștiga una din cele două echipe engleze.

lionforever
lionforever  •  28 Aprilie 2021, 09:42

Toate fazele ce au necesitat var în meciurile jucate de real madrid au fost favorabile lor sau genul acesta au pus batista pe țambal recte au închis ochii când trebuie sa întoarcă decizia împotriva lor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează