INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID-MANCHESTER UNITED, MÎINE, DIGI SPORT 1, ORA 21:45

Real Madrid-Manchester United » Ferguson: ”Va fi un spectacol fantastic, mai bun ca un United-Barcelona”

FOTO: Telegraph
FOTO: Telegraph

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 19:30

Real Madrid şi Manchester United se întalnesc mîine, de la 21:45, în meciul tur al optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 şi liveTEXT pe gsp.ro.


Alex Ferguson, antrenorul celor de la Manchester United a prefaţat partida într-un interviu acordat pentru revista clubului englez. ”Va fi un spectacol fantastic între două dintre cele mai mari cluburi din lume. Cred că această partidă poate fi mai bună ca un duel United-Barcelona”, a declarat tehnicianul englez.

Mîine seară, Ferguson se va duela cu Mourinho pentru a 14-a oară. În duelurile directe, Mourinho conduce cu 6-3, în timp ce cinci întîlniri s-au terminat la egalitate. Ultimul meci dintre cei doi tehnicieni a fost tot în optimile Ligii Campionilor, sezonul 2008-2009, atunci cînd Manchester United a învins Interul lui Mourinho.

La ultimul antrenament al Realului dinaintea partidei cu Manchester, Essien, Xabi Alonso şi Varane s-au pregătit normal şi vor putea juca în partida cu englezii, informează As. Singurul indisponibil pentru madrileni rămîne Iker Casillas.

Cristiano Ronaldo este jucătorul care a şutat de cele mai multe ori la poartă în meciurile din Liga Campionilor. Conform unei statistici realizate de Marca, portughezul expediat 27 de şuturi, mai mult decît cei trei atacanţi ai lui Manchester, Van Persie, Rooney şi Chicharito, care au împreună 24 de şuturi la poartă.

Lotul convocat de Mourinho:

Diego López, Adán, Jesús Fernández, Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Raúl Albiol, Coentrao, Marcelo, Essien, Khedira, Xabi Alonso, Modric, Özil, Kaká, Di María, Callejón, Cristiano Ronaldo, Higuaín şi Benzema.

Lotul deplasat de Ferguson la Madrid:

De Gea, Lindegaard, Büttner, Evans, Evra, Ferdinand, Jones, Rafael, Smalling, Vidic, Anderson, Carrick, Cleverley, Giggs, Nani, Valencia, Young, Hernandez, Kagawa, Rooney, Van Persie şi Welbeck.

Returul se va juca pe Old Trafford, pe 5 martie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Februarie 2013, 09:31

Per total se califica Real Madrid ...

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  13 Februarie 2013, 00:18

eu, la pariuri, o sa merg pe Manchester,,,)

rsalexander
rsalexander  •  12 Februarie 2013, 22:28
Postat de drimmero pe 12 Februarie 2013, 21:12

nu sunt genul care injura. si ce motiv as avea sa injur? fiecare are dreptul la propria opinie. in privinta lui van Pussie stiu ca parerea mea e una radicala si cam deplasata. dar asa simt. ii doresc tot raul si sunt etapa de etapa cu ochii pe meciurile lui asteptand momentul cand se rupe.

Ce sadic esti sa-mi bag.. :))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează