INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Real Madrid a făcut strategia de mercato: Mbappe și Haaland marile ținte!

Mbappe și Haaland se pregătesc să devină coechipieri la Real Madrid // Foto: Getty Images
Mbappe și Haaland se pregătesc să devină coechipieri la Real Madrid // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 12:45 / Actualizat marti, 04 mai 2021 13:12

Florentino Pérez, președintele grupării madrilene, încearcă să-l transfere pe Kylian Mbappe (22 de ani) în această vară, urmând să-l aducă și pe Erling Haaland (20 de ani) anul viitor.

Chiar și după 1-1 la Madrid, în turul semifinalei, Real încearcă să se califice în cea de-a cincea finală de Champions League din ultimii șapte ani, a patra cu Zinedine Zidane, toate cele trei de până acum fiind câștigate. Pe lângă cea din 2014, a lui Carlo Ancelotti, încheiată, la fel, în triumf.

Noua „eră galactică"

În același timp, Florentino Pérez e preocupat și de viitorul blanco. Vrea să pornească o nouă „eră galactică". Stadion renovat, un „Santiago Bernabéu" ca un OZN, și jucători noi, tineri și foarte valoroși.

În primul rând, vrea să refacă atacul. Karim Benzema are deja 33 de ani și președintele madrilenilor cumpără noul val. Mult peste ce are acum Real, Vinícius și Rodrygo.

Dacă pista Mbappe cade, Haaland acum!

Ținta lui Pérez: să-i reunească pe Kylian Mbappé și Erling Haaland. AS a dezvăluit scenariul clubului pe piața transferurilor: Mbappé, 22 de ani, în această vară, Haaland (20) în 2022. Astfel ca, din sezonul 2022-2023, să-i aibă pe amândoi în ofensivă.

Acesta ar fi planul ideal. Totuși, dacă francezul decide să semneze un nou contract cu PSG, atunci Real va miza totul pe Haaland acum. Chiar dacă Borussia insistă că vârful norvegian nu va pleca de la Dortmund în 2021.

Marcelo poate zbura cu echipa la Londra

Marcelo era în pericol să rateze manșa secundă a semifinalei cu Chelsea dintr-un motiv surprinzător. Astăzi, când Real avea zborul pentru Londra, fundașul stânga brazilian trebuia să participe la alegerile regionale din Madrid, monitorizând una dintre secțiile de vot. Real a făcut apel, dar Consiliul electoral a respins cererea clubului. 

Marcelo a găsit soluția. Astăzi, a fost la secție încă de dimineață, de la ora 8:28. A terminat și se poate îmbarca în cursa spre capitala Angliei. Nu mai e nevoie de un zbor privat, mâine, în ziua partidei.

Valverde, negativ, e în lot. Joacă Ramos? 

Absent din 18 aprilie, după ce un prieten s-a infectat cu coronavirus, și el devenind pozitiv ulterior, Fede Valverde a pierdut cinci partide, patru în campionat și una în Ligă. Uruguayanul a ieșit însă negativ la ultimul test și a fost inclus în lotul blanco pentru returul semifinalei cu Chelsea

A ieșit însă Raphaël Varane, victima unei leziuni musculare. A 55-a accidentare din acest sezon la Madrid. Sergio Ramos, care nu a mai evoluat din 16 martie, de la 3-1 cu Atalanta, în manșa secundă a ”optimilor” CL, ar putea fi titular în locul lui Varane. 

Citește și alte știri:

Speranța Mbappé » Nu s-a antrenat deloc, dar Parisul ar miza pe el la Manchester City

Este oficial: Real Madrid a pierdut un titular înainte de returul cu Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  04 Mai 2021, 15:42

BATE REAL 0-1

flosud97
flosud97  •  04 Mai 2021, 15:38
Postat de magic4ever pe 04 Mai 2021, 14:19

Real nu are cum sa ii reuneasca pe Mbappe si Haaland pentru ca nu au jucat niciodata impreuna...este greu de crezut ca o sa ii transfere pe amandoi,trebuie sa sparga serios banca....dar cei 2 merita toti banii,sunt cei mai buni fotbalisti din noua generatie...

Nu este nevoie sa spargi banca pentru Mbappe care intra in ultimele 6 luni de contract, si refuza de peste 1 an sa prelungeasca contractul cu Psg care I-au props 45 de mil si à refuza, din vara cu 100 de milioane gen Hazard, Mbappe poate sa semneze cu Real linistit, iar Halannd se stie ça nici El nu mai vrea la Bvb Asa ça e simplu, ramane de vazut

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  04 Mai 2021, 15:26
Postat de paul801 pe 04 Mai 2021, 15:18

daca te vaiti ca ai datorii de peste 600 de milioane de euro, *** UEFA ce paste, pa astia cu datorii mari de ce nu-i exclude din Europa? sau se exclud doar cele cu datorii pana 15.000?

Datoria e cauzata doar de reconstructia Bernabelui, care se plateste singur in cativa ani cu venituri in plus de 100 mil euro pe an.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează