LIGA CAMPIONILOR  ·  ȘAHTIOR - REAL MADRID

”Exercițiu de supraviețuire”. 22 de accidentări și 17 jucători out pentru Real Madrid în ultimele trei luni!

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 13:09 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:12

S-a rupt iar Hazard (29 de ani) și Zinedine Zidane (48 de ani) se confruntă cu o gravă criză de efectiv. „Lista problemelor fizice ale jucătorilor blancos pare fără sfârșit”, dezvăluie Marca.

Real își poate rezolva calificarea în "optimi" de mâine seară, dacă își ia revanșa la Kiev în fața lui Șahtior (2-3 în tur). Numai că Zidane trebuie să se descurce în condițiile unei teribile crize de lot. "Exercițiu de supraviețuire" a titrat Marca în avancronica partidei, prezentând situația după ce s-a rupt iarăși Eden Hazard, la 1-2 cu Alaves, belgianul ajungând la 70 de zile out în ultimele trei luni!

Doar portarii au scăpat

Cifrele sunt groaznice pentru antrenorul francez. 22 de leziuni ce au afectat 17 jucători. 86 de zile pe tușă ale noilor veniți. 50 de zile fără fundași dreapta. 120 de zile absență a tridentul ofensiv de gală. 18 zile lipsă pentru căpitanul Ramos. 4 jucători pozitivi la COVID-19 în noiembrie. 98 de zile pe margine în cazul stoperilor, 22 de zile out Benzema și 44 de zile K.O. Valverde și Ødegaard! Toate compartimentele lui Zizou au suferit pierderi "demolatoare", cu excepția porții Madridului.

VIDEO Noul „Santiago Bernabeu“ arată bestial!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:VIDEO | Tineri români puși pe scandal pe stradă, la Londra, liniștiți de un polițist care a vorbit cu ei în limba română
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1