INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

video+foto Real Madrid - PSG 3-1 » „Tripla” lui Benzema elimină Parisul din Champions League

Real Madrid - PSG // foto: Imago +20   FOTO
Real Madrid - PSG // foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2022 23:55 / Actualizat joi, 10 martie 2022 00:20

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League după 3-1 în returul cu PSG (0-1 în tur). Karim Benzema, un un hat-trick în repriza secundă, a fost omul meciului.

Cronică de Theodor Jumătate: „El Rey” Karim Benzema

Nici Mbappé n-a putut salva Parisul căzut, prăbușit, uluitor, în ultima jumătate de oră. Kylian a marcat, PSG a condus la pauză, părea calificată, dar o eroare a lui Donnarumma a făcut-o să piardă tot. Tot. Și Madridul a zburat în final, întorcând incredibil. De la 0-1 la 3-1. Real e în „sferturi”. Parizienii, acasă, învinși, eliminați! Trofeul Ligii Campionilor e încă o dată prea departe de ei.

La primul fluier al olandezului Makkelie, Real a pornit într-un fotbal avalanșă. Viteză maximă, presing sufocant, agresivitate. Oaspeții păreau surprinși, se retrăgeau și nu găseau soluții să contracareze acest joc total al adversarilor. Au scăpat însă, și pentru că „los blancos” n-au profitat de startul furibund. Au oprit asediul. Exact ce voiau francezii. 

Regele e Benzema! Karim a făcut meciul carierei cu PSG: 4 borne istorice atinse de francez
Real Madrid - PSG 3-2 la general
Regele e Benzema! Karim a făcut meciul carierei cu PSG: 4 borne istorice atinse de francez

Atunci au declanșat contraatacurile. Dacă nu combinau cei trei, Messi-Neymar-Mbappé, atunci ultimul sprinta mereu periculos. În acele momente se vedea absența lui Casemiro, în fața apărării madrilene. Suspendat, precum Ferland Mendy, brazilianul a fost înlocuit de Kroos, devenit „închizător”. Și Kroos nu putea rezista, depășit constant în zona lui.

Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
+16 FOTO

Explozia lui Kylian Mbappe 

Dar Real îl avea și pe Benzema, care nu cedează niciodată. Karim, într-un sezon fulminant, l-a testat pe Donnarumma de câteva ori. Italianul a fost atent și a blocat. Duelul atacanților naționalei Franței a fost câștigat la pauză de Kylian. A înscris o dată, gol anulat pentru ofsaid. A doua oară, Mbappé a sprintat la lansarea perfectă a lui Neymar. Nici Alaba, nici Courtois nu l-au oprit. 0-1 (39).

Ce gafă, Donnarumma!

La reluare, PSG a mai punctat o dată, tot KM7. Iar ofsaid. Apoi, într-un moment în care parizienii controlau jocul, a venit gafa lui Donnarumma. A întârziat cu mingea la picior, presat de Benzema i-a pasat lui Vinicius, centrare în fața porții și Benzema n-a ratat. 1-1 (61). 

Din senin, meciul s-a transformat: Real a prins aripi, parcă era începutul partidei. O echipă dezlănțuită. Modric l-a găsit cu o pasă de mare rafinament pe Benzema, pierdut din marcaj de Marquinhos. „Dublă”, Karim! 2-1 (76). După alte două minute, încă o dată, Benzema. 3-1 (78). Hat-trick în puțin mai mult de un sfert de oră.

„Bernabeu” era un vulcan. În acele clipe, nimeni nu mai putea opri Madridul. Era „remontada” perfectă. „Real ne poate oferi o mare bucurie”, spunea Vicente del Bosque ieri dimineață. Așa a fost. „Los blancos” au fost extraordinari în final. Și sunt în „sferturile” Ligii. Cu Benzema în frunte, pot visa departe. La încă un trofeu continental.

FINAL » Real Madrid - PSG 3-1 (3-2 la general)

Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - PSG // foto: Guliver/gettyimages
+16 FOTO

Echipele de start în Real Madrid - PSG

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Nacho - Valverde, Kroos, Modric - Asensio, Benzema, Vinicius jr.
Rezerve: Lunin, Vallejo, Hazard, Marcelo, Jovic, Vazquez, Bale, Ceballos, Rodrygo, Isco, Mariano, Camavinga
Antrenor: Carlo Ancelotti

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Verratti, Danilo, Paredes - Neymar, Messi, Mbappe
Antrenor: Mauricio Pochettino

UPDATE 20:50 - Primire de campioni pentru jucătorii lui Real Madrid

  • Mii de fani ai Madridului au întâmpinat autocarul cu jucătorii „blanco” pe drumul spre stadion. Atmosferă irespirabilă în Madrid! 

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Internațional olandez, acuzat de tentativă de omor » Înregistrări TERIFIANTE: „L-aș fi ucis! Nu m-am putut abține”
ȘOCANT!
Internațional olandez, acuzat de tentativă de omor » Înregistrări TERIFIANTE: „L-aș fi ucis! Nu m-am putut abține”
200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!
REAL MADRID - PSG 3-2 LA GENERAL
200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
offside
offside  •  10 Martie 2022, 14:38

Norocos acest club Real. De-a lungul istoriei a avut parte de mult noroc, probabil ca cineva acolo sus ii iubeste (vezi meciul de aseara, finala cu Liverpool, finala cu Atletico dusa in prelungiri ...). Scorul mi se pare mincinos toate golurile fiind norocoase. Dezamagitoare totusi prestatia PSG-ului dupa 1-1, multe gafe ...de neinteles. Cat despre Benzema: jos palaria un adevarat nr.9

883758598355956
Adrian Fulgos  •  10 Martie 2022, 01:26

3-1 nu reflectă raportul de forte din teren, dar un portar si o aparare lunatecă in comparație cu un genial Benzema au decis soarta meciului.

francescoli1974
francescoli1974  •  10 Martie 2022, 01:06

Ce scuze puerile are antrenorul ăsta mediocru!E la fel de mediocru precum era ca fotbalist la Espanyol, parcă.Portarul lor a comis-o și dă vina pe arbitru.Si la golul doi,cu gafa lui Marquinos tot arbitrul a greșit?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează