INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, 21:00, PROTV, GSP.RO

Reghe nu mai are cu ce acoperi banca! Trei fotbaliști sub 19 ani sunt rezerve în meciul cu Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 20:14

Laurențiu Reghecampf a avut mari probleme în alcătuirea unei echipe competitive în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor cu Sparta Praga.

Pe lângă titulari, Reghe a găsit cu greu și șapte jucători care să ia loc pe banca de rezerve. Printre aceștia și-au făcut apariția și două nume total neașteptate: Mario Mihai (17 ani) și Gabriel Simion (18 ani).

Mario Mihai e unul dintre cele mai bune produse ale centrului de copii și juniori al Stelei, mijlocașul fiind remarcat de Rădoi în toamnă, când l-a și luat în cantonamentul de la Săcele, alături de Gabriel Simion.

Fundașul Gabriel Simion a început fotbalul la Atletic Călărași, iar la finala Cupei Ligii câștigate de Steaua în fața Concordiei Chiajna (2-1 după prelungiri) a fost pe bancă.

Pe banca Stelei, în meciul cu Sparta Praga, se mai află și Robert Vâlceanu, 19 ani, care în sezonul trecut a fost împrumutat la FC Voluntari.

ECHIPA STELEI CU SPARTA

Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic - Pintilii (cpt), Achim - Aganovic, Stanciu, Tudorie - Golubovici
Rezerve: Cojocaru - Simion, Muniru, Vâlceanu, Mihai, Dan Popescu, Popa

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
poison
poison  •  26 Iulie 2016, 20:54

Multumita finantatorului ''minune''.. El vrea in liga, dar nu face transferuri. Erau jalnici anul trecut, acum sunt hiper jalnici! Nici in romania nu o sa termine in primii 5.. Sa speram ca dupa escurile din europa, fcsb va urma rapidul in faliment si desfiintare..

papa_poulette
papa_poulette  •  26 Iulie 2016, 20:35

E clar ca gigi joaca deja la ruleta. Trece de sparta, bine, daca nu, se retrage, lichideaza tot ce mai e de valoare in club si apoi il lasa pe mana lui talpan, boroi & co.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Iulie 2016, 20:33

Bravo mah, cei trei trebuie bagati in primul 11 si crescuti. Doar asa cresti jucatori si nu frecand banca pana la 25 de ani si atunci se trezeste ca nu dau randamentul unui jucator matur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează